JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان داشتم نصب اسکریپت در لوکال هاست انجام می دادم.. یدفعه صفحه اول سایتم در لوکال هاست از بین رفت.. صفحه اول و ضمیمه کردم... لطفا مشکلم رو برطرف کنید... خیلی واسه طراحیش زحمت کشیدم.. منتظرم لینک عکس http://www.xum.ir/images/2014/08/09/Snap1.jpg ویرایش شده مرداد 93 توسط حسینی پارسا اصلاح عنوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز اولا که طبق قوانین باید از عنوانی مناسب جهت ایجاد تاپیک استفاده کنید دوما که در پیوست چیزی موجود نیست شما اگه به مدیریت دسترسی دارید ارور هارو فعال کنید تا متوجه مشکل شویم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان داشتم نصب اسکریپت در لوکال هاست انجام می دادم.. یدفعه صفحه اول سایتم در لوکال هاست از بین رفت.. صفحه اول و ضمیمه کردم... لطفا مشکلم رو برطرف کنید... خیلی واسه طراحیش زحمت کشیدم.. منتظرم مشکل شما خیلی کلیه. اطلاعاتی که دادید خیلی کمه! چه اسکریپیتی؟ روی سایت یا تو یه پوشه دیگه؟ از چه پورتی استفاده می کنید؟ آیا وارد صفحات دیگر سایت می شید؟ آیا می تونید وارد مدیریت جوملا بشید؟ البته متناسب با پاسخ هاتون سوالهای دیگری هم نیاز خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 لینک عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 لینک عکس عکس شامل هیچ کدوم از اطلاعاتی که مورد نیازه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 وارد مدیریت جوملا میتونم بشم.... ولی نمایش دادن سایت رو که میزنم.. اون صفحه که عکسش و گذاشتم میاد... خواستم برای اینکه اسکریپ نصب کنم... در پوشه www یک پوشه ایجاد میکردم... بعدش هم در دیتابیس یکم تغییرات دادم فکر کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 عکس شامل هیچ کدوم از اطلاعاتی که مورد نیازه نیست آخه لوکال هاست صفحه اصلی سایتم رو نشون میدادو... متاسفانه اینطوری شده... یک تغییری که الآن فهمیدم اینکه.. وقتی که وارد مدیریت میشم... یک یوزر دیگه به اسم همون دیتا بیس جدیدی که ساختم وجود داره... نمی دونم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) وارد مدیریت جوملا میتونم بشم.... ولی نمایش دادن سایت رو که میزنم.. اون صفحه که عکسش و گذاشتم میاد... خواستم برای اینکه اسکریپ نصب کنم... در پوشه www یک پوشه ایجاد میکردم... بعدش هم در دیتابیس یکم تغییرات دادم فکر کنم اگر در دیتابیس تغییرات مهمی داشته باشید کار سخت می شه. در غیر اینصورت کافیه فایل index.php رو از پوشه جوملایی که دارید بردارید و تو آدرس لوکالتون بندازید. اگر با این کار هم درست نشد فایل زیپ جوملاتون رو تو پوشه لوکال اکسترکت کنید فقط یادتون باشه اگر تغییراتی در جوملا داده باشید با اکسترکت حذف خواهد شد. پس بهتره کل فایلهای لوکالتون رو زیپ کرده و نگهداری کنید ویرایش شده مرداد 93 توسط bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 متاسفانه اطلاعاتم پرید... طراحی که کرده بودم از بین رفت. مرسی.... بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 متاسفانه اطلاعاتم پرید... طراحی که کرده بودم از بین رفت. مرسی.... بای متاسفم فقط امیدوارم راهنمایی من باعث نشده باشه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 متاسفانه اطلاعاتم پرید... طراحی که کرده بودم از بین رفت. مرسی.... بای متاسفم ولی ان شاء الله حرفه ای بشید تو این زمینه نگران نباشید مهم نیست مهم اینه که حرفه ای بشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 متاسفم فقط امیدوارم راهنمایی من باعث نشده باشه خواهش میکنم... من همه کارهایی رو که انجام دادم رو بلدم و میتونم دوباره انجامشون بدم... مشکلی نیست... میتونم دوباره انجامشون بدم سهلنکاری از خودم بود..... مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مرداد 93 متاسفم ولی ان شاء الله حرفه ای بشید تو این زمینه نگران نباشید مهم نیست مهم اینه که حرفه ای بشید. صد در صد حرفتون رو قبول دارم... ممنون و یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر