mammad99 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام خسته نباشید من ورژن 1.8.9 الفا یوزرو از سایت سازندش دانلود کردم و نصب کردم اما ئقتی میخوام کاربران رو بهش اضافه کنم کاربران اضافه نمیشن و این پیام رو میده You must sync users before using AlphaUserPoints. You can parametize the rule for new user before this step for assign x points to new user then sync users. چی کنم تا درست بشه لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 سلام خسته نباشید من ورژن 1.8.9 الفا یوزرو از سایت سازندش دانلود کردم و نصب کردم اما ئقتی میخوام کاربران رو بهش اضافه کنم کاربران اضافه نمیشن و این پیام رو میده You must sync users before using AlphaUserPoints. You can parametize the rule for new user before this step for assign x points to new user then sync users. چی کنم تا درست بشه لطفا کمکم کنید خیلی وقته که از آلفا یوزر پوینت استفاده نکردم ولی اونطور که یادمه اگر یوزرهاتون از طریق هسته خود جوملا و قبل از نصب آلفا ثبت نام کردند باید یوزرها رو همگام سازی کنید. تا اونجا هم که یادم مونده یه کلید برای این کار تو کنترل پنل اصلیش تعبیه شده. بازم می گم اطلاعات من قدیمیه. فقط چیزی که تو خاطرم بود رو عرض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر