barani 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام خدمت استادید محترم من از قالب های yootheme استفاده میکنم و طبق آموزشایی که در انجمن بود پیش رفتم و تونستم فونت متن رو تغییر بدم اما نمیدونم چطور فونت هدر و منو ها رو تغییر بدم و توی فایل روت فونت ها هم فونت هایی که مد نظرم هست رو در قالب های eof , ttf , woff رو قرار دادم خواهشمیکنم در این مورد راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام خدمت استادید محترم من از قالب های yootheme استفاده میکنم و طبق آموزشایی که در انجمن بود پیش رفتم و تونستم فونت متن رو تغییر بدم اما نمیدونم چطور فونت هدر و منو ها رو تغییر بدم و توی فایل روت فونت ها هم فونت هایی که مد نظرم هست رو در قالب های eof , ttf , woff رو قرار دادم خواهشمیکنم در این مورد راهنماییم کنید آدرس سایت رو بدید ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 آدرس سایت رو بدید سلام سایتم فعلا به صورت لوکال هست هنوز روی هاست نبردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام سایتم فعلا به صورت لوکال هست هنوز روی هاست نبردم فایل index.php قالب رو بزارید لطفا دقت کنید فایلشو ضمیمه کنید کدشو نذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز قالب های یوتم از فریمورک وارپ بهره میبرند ابتدا بگم که داخل ایندکس . پی اچ پی اونا چیزی به جز آدرس چندتا فایل پی اچ پی دیگه نیست ولی خب برای فونت اضافه کردن بهترین و آسون ترین راه رو بهتون میگم شاید این راه استاندارد وارپ نباشه ولی خیلی راحته شما داخل فایل سی اس اس بنویسید مثلا کلاس هدر از فونت فالان بهره ببره و یه ایمپورتنت هم بهش بدین تا پیروی کنه از دستورتون به همین راحتی - من خودم اصولا همین کار رو میکنم حق یارتان 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 فایل index.php قالب رو بزارید لطفا دقت کنید فایلشو ضمیمه کنید کدشو نذارید یعنی ربطی به فایل index داره فایل رو گذاشتم index.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 یعنی ربطی به فایل index داره فایل رو گذاشتم index.zip آهان اگر اینطوری هست که دوستمون میگویند فرمایش ایشون رو انجام بدید ودر صورتی که درست نشد قالب رو برایم بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز قالب های یوتم از فریمورک وارپ بهره میبرند ابتدا بگم که داخل ایندکس . پی اچ پی اونا چیزی به جز آدرس چندتا فایل پی اچ پی دیگه نیست ولی خب برای فونت اضافه کردن بهترین و آسون ترین راه رو بهتون میگم شاید این راه استاندارد وارپ نباشه ولی خیلی راحته شما داخل فایل سی اس اس بنویسید مثلا کلاس هدر از فونت فالان بهره ببره و یه ایمپورتنت هم بهش بدین تا پیروی کنه از دستورتون به همین راحتی - من خودم اصولا همین کار رو میکنم حق یارتان تو فایل هدر همین کار رو کردم ولی در مورد important چطور باید کدش رو اضافه کنم فعلا کدش رو به این صورت وارد کردم h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: "BKoodaks",Arial, Helvetica, sans-serif; } و تو فایل روت هم فایل های مربوطه رو اضافه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 آهان اگر اینطوری هست که دوستمون میگویند فرمایش ایشون رو انجام بدید ودر صورتی که درست نشد قالب رو برایم بفرستید ممنون ... از توجهتون 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون ... از توجهتون خواهش می کنم وظیفست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 تو فایل هدر همین کار رو کردم ولی در مورد important چطور باید کدش رو اضافه کنم فعلا کدش رو به این صورت وارد کردم h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: "BKoodaks",Arial, Helvetica, sans-serif; } و تو فایل روت هم فایل های مربوطه رو اضافه کردم با توجه به مثال زیر بگذارید font-family: Tahoma !important; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با توجه به مثال زیر بگذارید font-family: Tahoma !important; !important حتی برای Style هم ارجح است؟ منظورم از Style این است: <div style="font-family:tahoma;">تست</div> ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 بله بر همه چیز ارجعیت داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 با توجه به مثال زیر بگذارید font-family: Tahoma !important; این کار رو هم کردم ولی فونت هدر تغییر نمیکنه تو فایل base.css این کد رو وارد کردم یعنی هر فونت دیگه ای هم که به جای bykan وارد کنم فقط متن تغییر میکنه و هدر هیچ تغییری نمیکنه @font-face { font-family: 'BYekan'; src: local('BYekan'), local('BYekan'), url("../fonts/BYekan.eot?") format("eot"), /* IE6-IE8 */ url("../fonts/BYekan.woff") format("woff"), /* Modern Browsers */ url("../fonts/BYekan.ttf") format("truetype"); /* Safari, Android, iOS */ } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 این کار رو هم کردم ولی فونت هدر تغییر نمیکنه تو فایل base.css این کد رو وارد کردم یعنی هر فونت دیگه ای هم که به جای bykan وارد کنم فقط متن تغییر میکنه و هدر هیچ تغییری نمیکنه @font-face { font-family: 'BYekan'; src: local('BYekan'), local('BYekan'), url("../fonts/BYekan.eot?") format("eot"), /* IE6-IE8 */ url("../fonts/BYekan.woff") format("woff"), /* Modern Browsers */ url("../fonts/BYekan.ttf") format("truetype"); /* Safari, Android, iOS */ } این کد که گذاشتین که برای شناسوندن فونت هستش میشه بگید از کدوم قالب یوتم استفاده میکنید تا بررسی بشه و بهتون کد صحیح داده بشه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 این کد که گذاشتین که برای شناسوندن فونت هستش میشه بگید از کدوم قالب یوتم استفاده میکنید تا بررسی بشه و بهتون کد صحیح داده بشه ممنونم از قالب balance استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 میشه با یه عکس بگین دقیقا منظور کدوم بخشه؟؟؟/ http://balance.topmihan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 میشه با یه عکس بگین دقیقا منظور کدوم بخشه؟؟؟/ http://balance.topmihan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 مثلا در این مطلب میخوام فونت "جوملای فارسی جومینا " رو تغییر بدم لطفا راهنماییم کنید ممنونم ببخشید هر کار کردم نشد عکس رو بزارم هیچ پسوندی رو قبول نمیکنه ضمیمهش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز شما باید یه عکس کامل از صفحه بگیرید و دور بخشی که میخواین کادر قرمز بکشید من همونطور که لینک دادم قالب اصل رو نسب کردم و از این تکه عکس شما متوجه نمیشم کدوم قسمت رو میگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 تنظیمات css فونت منو ها که با رنگ قرمز نشون دادم تو فایل1 از فایلcss قالب هست و تنظیمات عنوان مطالب تو فایل 2 هست. من همه تنظیمات رو و حتی اون کدی که گفتید رو درست انجام دادم اما درست نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 اگراین ضمیمه رو ببینید توfile2 از فایل css قالب من به این صورت کدش ر و نوشتم . BKoodaks.css و تو فایل base.css هم همون کد بالا رو نوشتم حالا تنظیمات دیگه ای هم لازم هست انجام بدم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز مثلا برای بخش منو با کد زیر درست میشه #menu ul li a { font-family: BYekan !important; } اگه بخش دیگه رو نتونستید درست کنید بگین تا کدشو بدم حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 چرا هیچ تغییری نمیکنه... تو عکس بالا که فرستادم از قالب . قسمت هدر رو که با رنگ آبی نشون دادم برای اون تو فایل 2 چه کدی رو باید بنوسیم ممنونم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 والا من بخش هدر رو آبی نمیبینم شاید منظور شما تیتر اون باکس ها هستش؟؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر