maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 باسلام خیلی وقته،به دنبال افزونه ای برای جوملا1.5هستم که بشه به وسیله ی اون به کاربرای سایت این امکان روبده که به ایمیل مدیریت ویدیو،عکس یاکلا هرچیزدیگری،بفرستند،اگه لطف کنید فارسی باشه بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باسلام خیلی وقته،به دنبال افزونه ای برای جوملا1.5هستم که بشه به وسیله ی اون به کاربرای سایت این امکان روبده که به ایمیل مدیریت ویدیو،عکس یاکلا هرچیزدیگری،بفرستند،اگه لطف کنید فارسی باشه بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید... http://forum.joomina.ir/topic/27559-%D8%A7%D8%B3%D9%83%D8%B1%D9%8A%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%8A%D9%85%D9%8A%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-11/#entry127686 این خوبه ویرایش کنم براتون؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 خوبه،اما بنده بلدنیستم بااسکریپت کارکنم،یعنی چطوری بایداسکریپت رونصب کرد؟درقسمت نصب/حذف مدیریت سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خوبه،اما بنده بلدنیستم بااسکریپت کارکنم،یعنی چطوری بایداسکریپت رونصب کرد؟درقسمت نصب/حذف مدیریت سایت؟ خیر این اسکریپت است نه افزونه باید روی هاست آپلود کنید توی فایل کانفیگ اطلاعات رو واردکنید برید به مدیریت ماژول ایجاد ماژول جدید نوع رو Iframe انتخاب کنید و آدرس رو آدرس فایل index اسکریپت بدید اگر نمیتوانید انجام دهید دسترسی بدید انجام می شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 تشکر،ممنون میشم همونطورکه گفته بودید،ویرایشش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 تشکر،ممنون میشم همونطورکه گفته بودید،ویرایشش کنید. امشب وقت ندارم ولی فردا انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) ممنون ببخشید دیر شد یه مشکلاتی پیش اومد چه فیلد هایی میخواید اضافه کنم؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : maloomi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 لطف کنیدفیلدی برای آپلودعکس وفیلم،تاکیدمی کنم،فقط فرمت های عکس وفیلم،رواضافه کنید،اگرهم بتونیدمحدودیتی درحجمش ایجادکنیدبازهم ممنون میشم(حداکثر100مگابایت) سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) لطف کنیدفیلدی برای آپلودعکس وفیلم،تاکیدمی کنم،فقط فرمت های عکس وفیلم،رواضافه کنید،اگرهم بتونیدمحدودیتی درحجمش ایجادکنیدبازهم ممنون میشم(حداکثر100مگابایت) سپاس چشم ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : maloomi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 قربان شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 فقط اينم بگما يه كم طول ميكشه چون بايد ياد بگيرم اين كار رو قبلا انجام ندادن يعني نيازم نبوده 1 واکنش ها : maloomi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maloomi 1 ارسال شده در مرداد 93 مشکلی نیست 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر