ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام و احترام میخوام زبان های دیگری مثل انگلیسی و عربی رو به وب سایت اضافه کنم چطوری باید این کار رو کنم ؟ طوری که با انتخاب زبان انگلیسی کلیه متون انگلیسی شه و قالب هم چپ چین شه و برای عربی هم همینطور ؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط ussb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و احترام میخوام زبان های دیگری مثل انگلیسی و عربی رو به وب سایت اضافه کنم چطوری باید این کار رو کنم ؟ طوری که با انتخاب زبان انگلیسی کلیه متون انگلیسی شه و قالب هم چپ چین شه و برای عربی هم همینطور ؟ یه راه که به ذهنم میرسه اینه که توی 3 پوشه جوملا نصب کنید. به نام های زیر: fa en ar البته این یه راه بود راه های دیگه هم 100 درصد داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز در اینصورت یک مطلب باید سه بار ارسال شه و به نظرم راه حل های بهتری هم باید وجود داشته باشه با تشکر از شما که راهنمایی کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز در اینصورت یک مطلب باید سه بار ارسال شه و به نظرم راه حل های بهتری هم باید وجود داشته باشه با تشکر از شما که راهنمایی کردید به قسمت زیر دقت کنید: البته این یه راه بود راه های دیگه هم 100 درصد داره من که خودم گفتم راه دیگه ای هم 100 درصد هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر