mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وادب تازه جوملا 1.5 رو به 2.5 ارتقا دادم و الان از نسخه 2.5.24 استفاده می کنم. از همون ابتدای ارتقا قادر به حذف کاربرا نیستم و وقتی اقدم به حذف می کنم صفحه سفید میاد. مباحثی رو که در این رابطه بود دنبال کردم نصب مجدد بسته نصبی رو در روت و بعد حذف پوشه inestallپیشنهاد داده بودند که با این روش هم درست نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وادب تازه جوملا 1.5 رو به 2.5 ارتقا دادم و الان از نسخه 2.5.24 استفاده می کنم. از همون ابتدای ارتقا قادر به حذف کاربرا نیستم و وقتی اقدم به حذف می کنم صفحه سفید میاد. مباحثی رو که در این رابطه بود دنبال کردم نصب مجدد بسته نصبی رو در روت و بعد حذف پوشه inestallپیشنهاد داده بودند که با این روش هم درست نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. دوست عزیز انتقال جوملا 1.5 به 2.5 مانند انتقال جوملا 2.5 به 3 است و مشکلات فراوانی ایجاد میکند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر