topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من میخوام کد آمارگیر وبگذر میخوام داخل سایتم بذارم ولی نمیشه همه راه ها رو هم رفتم در اچ تی ام ال اختصاصی داخل کد اچ تی ام ال گذاشتم نشد به پلاگین ویرایشگرم رفتم و غیرمجاز هاش همه رو پاک کردم ولی بعداز ذخیره دباره میاد سرجاش و تغییر نمیکنه کاستوم اچ تی ام ال نصب کردم نشد افزونه جاوا اسکریپت برای جوملا ک در جومینا اراپه شده رو نصب کردم ولی نشد کلا نمیشه چکار کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من میخوام کد آمارگیر وبگذر میخوام داخل سایتم بذارم ولی نمیشه همه راه ها رو هم رفتم در اچ تی ام ال اختصاصی داخل کد اچ تی ام ال گذاشتم نشد به پلاگین ویرایشگرم رفتم و غیرمجاز هاش همه رو پاک کردم ولی بعداز ذخیره دباره میاد سرجاش و تغییر نمیکنه کاستوم اچ تی ام ال نصب کردم نشد افزونه جاوا اسکریپت برای جوملا ک در جومینا اراپه شده رو نصب کردم ولی نشد کلا نمیشه چکار کنم؟؟؟؟ كد و دسترسي بديد انجام ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 كد و دسترسي بديد انجام ميشه لطفا اگه راه حل رو بلدید اعلام کنید من خودم انجام میدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 لطفا اگه راه حل رو بلدید اعلام کنید من خودم انجام میدم ممنون دوست عزيز مطمئن باشيد من اگر راه رو بلد باشم ميگم خودتون انجام بديد براي تست دسترسي ميخوام و همچنين براي فهميدن علت مشكل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از لطفتون ولی من خودم هر راهی بوده تست زدم لطفا اگه کسی راه حل رو بلده اعلام کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 93 سلام فایل index.php قالبتون را باز کنید و قبل از تگ </body> کد ها را اضافه نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از پاسخگویی همه دوستان چون میخوام دسترسی بدم باید با ماژول بذارم ولی خودم تونستم به نتیجه برسم در جوملا جهانی ماژولی به نام وبگذر ثبت شده که با استفاده از اون به راحتی هرچه تمام تر میشه اینکار رو انجام داد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از پاسخگویی همه دوستان چون میخوام دسترسی بدم باید با ماژول بذارم ولی خودم تونستم به نتیجه برسم در جوملا جهانی ماژولی به نام وبگذر ثبت شده که با استفاده از اون به راحتی هرچه تمام تر میشه اینکار رو انجام داد لطفا لینک دانلود بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 خدمت شما http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/analytics/site-analytics-cloud-based/26286?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJ3ZWJnb3phciI7fQ%3D%3D 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خدمت شما http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/analytics/site-analytics-cloud-based/26286?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJ3ZWJnb3phciI7fQ%3D%3D ممنون خواهشمند است دوستان مدیر این افزونه رو منتشر کنند به درد خیلی ها خواهد خورد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 93 جدای از ماژول موجود یکی از راههای نمایش ماژول های دستی اچ تی ام ال یا جاوا و ...استفاده از کامپوننت تبلیغات هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 جدای از ماژول موجود یکی از راههای نمایش ماژول های دستی اچ تی ام ال یا جاوا و ...استفاده از کامپوننت تبلیغات هست آخه برای ایشون نمایش داده نمیشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 93 یه جای کارشون مشکل داره نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 یه جای کارشون مشکل داره نمایش داده میشه والا به شخصه با انواع کد گذارها روی انواع سایت ها کار کردم بعضی جاها مثل این سایت آخری خیلی اذیت کرد به هر حال بهترین راه پیدا شد دیگه همین افزونه ای که معرفی کردم از بهتر وجود نداره چون بی دردسر هستش درضمن فکر کنم دیگه پست زدن در این تاپیک الکی باشه چون مشکل اصلی برطرف شده ممنون از اسپم نزدن 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر