calmo 1 ارسال شده در مرداد 93 دیروز چند تا پلاگین رو نصب و حذف کردم حالا وارد مدیریت میشه اما هیچکدوم از مطالب رو برای ویرایش باز نمیکنه و پیغام زیر رو میده بقیه قسمتها مشکلی ندارند ایراد از ویرایشگر هستش اما نمیدونم چه طوری برطرفش کنم هرکاری کردم درست نشد اساتید راهنمایی اساسی بفرمایند Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home3/mftsabze/public_html/libraries/joomla/html/editor.php on line 459 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در مرداد 93 اینم ارورش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) اینم ارورش ممنون از اینکه اینقدر سریع کمکم کردید حل شد پلاگین های نوع editor-xtd رو غیرفعال کردم درست شد ویرایش شده مرداد 93 توسط calmo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 چه کسی کمکتون کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر