shokohi 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام خدمت تمام اساتید جوملایی من یه مشکل خیلی عجیب با این قالب دارم که هر موقع مطلبی رو میخوام واسش عکس انتخاب کنم یکدفعه دکمه آپلود غیر فعال میشه و چیز دیگه ای جایگزینش میشه. عکسش رو ضمیمه مینم ممنون میشک کمکم کنید که راه حل این مشکل کجاست و. چیه و آیا میشه از قالب دیگه ای این قابلیتش رو با این قسمت جایگزین کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز به انجمن جومينا خوش آمدي شما ميتوانيد از قالب هاي مديريت انجمن استفاده نماييد.(تست شده و بدون مشكل) به لينك زير برويد و قالب رو دانلود نماييد. لينك درضمن عكس به صورت واضح نيست ميتوني بفرمايي به جاي آپلود چي مينويسه؟ درصورتي كه مشكل حل نشد در همينجا ذكر نماييد. يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shokohi 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز به انجمن جومينا خوش آمدي شما ميتوانيد از قالب هاي مديريت انجمن استفاده نماييد.(تست شده و بدون مشكل) به لينك زير برويد و قالب رو دانلود نماييد. لينك درضمن عكس به صورت واضح نيست ميتوني بفرمايي به جاي آپلود چي مينويسه؟ درصورتي كه مشكل حل نشد در همينجا ذكر نماييد. يا حق سلام و تشکر از جوابتون ولی مشکلم حل نشد بهد از باز شدن همین صفحه تصویر سریعا دکمه آپلود به سه دکمه دیگه تعغیر میکنه که هیچ کدوم عملی رو انجام نمیدهند به نام : انتخاب فایل ، آغاز آپلود ، پاکسازی انجام شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز به انجمن جومينا خوش آمدي شما ميتوانيد از قالب هاي مديريت انجمن استفاده نماييد.(تست شده و بدون مشكل) به لينك زير برويد و قالب رو دانلود نماييد. لينك درضمن عكس به صورت واضح نيست ميتوني بفرمايي به جاي آپلود چي مينويسه؟ درصورتي كه مشكل حل نشد در همينجا ذكر نماييد. يا حق سلام و تشکر از جوابتون ولی مشکلم حل نشد بهد از باز شدن همین صفحه تصویر سریعا دکمه آپلود به سه دکمه دیگه تعغیر میکنه که هیچ کدوم عملی رو انجام نمیدهند به نام : انتخاب فایل ، آغاز آپلود ، پاکسازی انجام شد ازكدوم جوملا استفاده ميكني؟ 1.5 يا 1.6؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shokohi 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزيز به انجمن جومينا خوش آمدي شما ميتوانيد از قالب هاي مديريت انجمن استفاده نماييد.(تست شده و بدون مشكل) به لينك زير برويد و قالب رو دانلود نماييد. لينك درضمن عكس به صورت واضح نيست ميتوني بفرمايي به جاي آپلود چي مينويسه؟ درصورتي كه مشكل حل نشد در همينجا ذكر نماييد. يا حق سلام و تشکر از جوابتون ولی مشکلم حل نشد بهد از باز شدن همین صفحه تصویر سریعا دکمه آپلود به سه دکمه دیگه تعغیر میکنه که هیچ کدوم عملی رو انجام نمیدهند به نام : انتخاب فایل ، آغاز آپلود ، پاکسازی انجام شد ازكدوم جوملا استفاده ميكني؟ 1.5 يا 1.6؟ 1.5 البته اینهم بگم که من این جوملا رو به صورت نصب سریع از یک شرکت طراح تمپلیت نصب کردم و شروع به تعقیر و فارسی سزی کردم نه اینکه جوملا رو اول نصب کنم بعد تمپلیت . تمپلیت و جوملا با هم نصب شد و زبان فارسی رو به سایت اظافه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دلیل عمل نکردن دکمه ها : به احتمال زیاد از اینترنت ایکسپلورر IE استفاده میکنید. با مرورگر دیگی تست کنید ./ فایرفاکس ، کروم ، اپرا .../ موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون می شوم قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید (طرح مشکل در جای نامناسب!) [منتقل خواهد شد] در مورد مشکلتون دقت کنید در تنظیمات اصلی سایتتون قسمت آپلود فلش غیر فعال باشد... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shokohi 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون از لطف تمام دوستان نه من از فایرفاکس کار میکنم و اینکه بعد از اینکه دکمه تصویر رو میزنم سریعن این حالت رخ میده بببخشید که اشتناها اینجا زدم مشکل رو فقط این قالب و سایتی که دارم روش کار مینکم اینجوره و بقیه کارام اینجوری در نیومده ببخشید آپلود فلش کجاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام تنظیمات اصلی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shokohi 0 ارسال شده در اسفند 89 آقا از همه ممنون و دست گل همتون درد نکنه مخصوصا آقای شمسی که مشکلم رو حل کردن میشه توضیح بدین که اصلا این فلش ماله چییه که اینجور یمیکنه قسمت آپلود رو؟؟ بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام برای آپلود ! ولی چون معولاً سرعت انترنت ما پایین هست و اطرفی هم به دلیل نصب نبودن فلش پلیر روی مرورگر و... به مشکل برمیخوره . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر