رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام من یه تاپیک دیگه هم خوندم جوابمو نگرفتم من میخوام از فایل Configuration جوملا استفاده کنم مسیر فایل رو include کردم شناخت فقط چون با Class ها کار نکردم نمیدونم چطوری میشه مثلا متغیر $username رو استفاده کرد مثلا راحت تر اینکه من میخوام از فایل کانفیگوریشن جوملا مثلا متغیر $username رو توی یه فایل دیگه Echo کنم ممنونم ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 كسي نميتونه جواب بده ضروريه جناب ميري شما چطور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
messiah 3 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام من یه تاپیک دیگه هم خوندم جوابمو نگرفتم من میخوام از فایل Configuration جوملا استفاده کنم مسیر فایل رو include کردم شناخت فقط چون با Class ها کار نکردم نمیدونم چطوری میشه مثلا متغیر $username رو استفاده کرد مثلا راحت تر اینکه من میخوام از فایل کانفیگوریشن جوملا مثلا متغیر $username رو توی یه فایل دیگه Echo کنم ممنونم سلام، برای این کار می تونید از توابع جوملا استفاده کنید، به عنوان مثال نام سایت رو می تونید به صورت زیر از فایل کانفیگ بخونید، بقیه موارد هم به عمین صورت انجام میشن: $config = &JFactory::getConfig(); echo $config->getValue( 'config.sitename' ); ویرایش شده مرداد 93 توسط messiah 2 واکنش ها : رضاقاسمی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام، برای این کار می تونید از توابع جوملا استفاده کنید، به عنوان مثال نام سایت رو می تونید به صورت زیر از فایل کانفیگ بخونید، بقیه موارد هم به عمین صورت انجام میشن: $config = &JFactory::getConfig(); echo $config->getValue( 'config.sitename' ); ممنونم از شما از یک مربی نیز سوال کردم کد زیر رو پیشنهاد کرد برای نمایش نام دیتابیس یوزر نیم و پسورد: <?php require("../configuration.php") ; $a= new JConfig(); echo $a->db; ?><br><?php echo $a->user; ?><br><?php echo $a->password; //echo JConfig::password; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر