mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان با وجود اینکه ایمیل خودم رو در قسمت تنظیمات کلی قرار دادم ولی بازم پیام فرم تماس با ما به ایمیلم نمیاد، اصلا معلوم نیست کجا میره کسی می تونه راهنماییم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما احتمالا تنظیمات smtp را بدرستی انجام نداده اید مطمئن هستید تنظیمات بدرستی انجام داده شده ؟ یک سرچی بکنید و تنظیمات را جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 این تتنظیماتی smpt که گفتین کجا هست؟ کجا سرچ کنم؟ اگر امکانش هست و زحمتی نیست پسورد جوملام رو بدم خودتون چک کنین من واقعا نمی دونم مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما خدمت شما : http://www.joominahost.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-smtp-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 یعنی امکان استفاده از ایمیل یاهو وجود نداره؟ تنظیمات email account هاست من فرق می کنه، نمی دونم باید چیکار کنم؟ نمی دونم کارم درست بوده یا نه ولی باید پیام تو هاست بیاد که چیزی نیومده!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 یعنی امکان استفاده از ایمیل یاهو وجود نداره؟ تنظیمات email account هاست من فرق می کنه، نمی دونم باید چیکار کنم؟ نمی دونم کارم درست بوده یا نه ولی باید پیام تو هاست بیاد که چیزی نیومده!!!! میتونید از اسکریپت بنده استفاده کنید اگر نتوانستید مشکل را مطرح کنید درصورت نیاز نیز این اسکریپت نصب می شود لینک اسکریپت بنده موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 من دارم از جوملا 3.2 استفاده می کنم این اسکریپت جوملا 1.1 نمیشه استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 من دارم از جوملا 3.2 استفاده می کنم این اسکریپت جوملا 1.1 نمیشه استفاده کرد دوست عزیز نسخه خود اسکریپت 1.1 هست برای تمام نسخه های جوملا قابل استفاده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر