belvasi88 11 ارسال شده در مرداد 93 با تستر آی پی رو تست کردم یه چیزی نشون میده که توی هاست جلوی Shared IP Address نوشته با هم فرق دارن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز برای اینکار فایلی رو که ضمیمه کردم تو هاستت آپلود کن و فایلو باز کن مثل نمونه زیر: http://www.sitename.com/test_ip.php آدرس سایت خودتو بزن اون آپی که میده مربوط به پرداخت آنلاین هستsitenameبجای سوالی بود در خدمتم test_ip.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در مرداد 93 با تشکر کارمو راه انداخت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با تشکر کارمو راه انداخت. یعنی چی؟ تعداد دانلود ها 0 هست شما کی دانلود کردین که کارتون رو راه انداخته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در مرداد 93 یعنی چی؟ تعداد دانلود ها 0 هست شما کی دانلود کردین که کارتون رو راه انداخته باشه؟ تستر آی پی رو قبلا از سایت زرین پال دانلود کرده بودم از این که پیگیری می کنید بسیار مچکرم. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر