ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و احترام من افزونه تغییر پوشه مدیریت رو نصب کردم و شش ماهی باهاش کار کردم امروز که میخوام وارد صفحه مدیریت جوملا بشم وارد نمیشه ادرس صفحه مدیریت سایت : http://www.ussb.ir/mis برای برطرف سازی مشکل چکار باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و احترام من افزونه تغییر پوشه مدیریت رو نصب کردم و شش ماهی باهاش کار کردم امروز که میخوام وارد صفحه مدیریت جوملا بشم وارد نمیشه ادرس صفحه مدیریت سایت : http://www.ussb.ir/mis برای برطرف سازی مشکل چکار باید کرد ؟ از آموزش استفاده کردید یا افزونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 از آموزش استفاده کردید یا افزونه؟ از افزونه استفاده کردم adminchange حتی طبق اموزش اقای تهرانی هم به دیتابیس رفتم و enable رو از 1 به 0 قرار دادم اما بازم کار نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 از افزونه استفاده کردم adminchange حتی طبق اموزش اقای تهرانی هم به دیتابیس رفتم و enable رو از 1 به 0 قرار دادم اما بازم کار نکرد افزونه ماژول کامپوننت قالب یا چیزی نصب نکردین قبل از اینکه اینطوری بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 نه هیچی نصب نکردم ، دوستان کسی نیست بتونه این مشکل رو برطرف ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 نه هیچی نصب نکردم ، دوستان کسی نیست بتونه این مشکل رو برطرف ؟ برید داخل فایل index.php مدیریتتون کد زیر رو به خط اول اضافه کنید error_reporting(1); بعد برید به صفحه مدیریت ببینید چه اروری میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوست عزیز با وارد کردن کد هیچ خطایی رخ نداد ، درون پوشه mis هیچ فایلی وجود ندارد با فراخوانی کردن ادرس /administrator به صفحه گوگل منتقل میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مرداد 93 راه حلی برای حذف افزونه نیست که بشه به پنل مدیریتی دسترسی پیدا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 راه حلی برای حذف افزونه نیست که بشه به پنل مدیریتی دسترسی پیدا کرد راستش من خودم افزونه رو دانلود نكردم از ديگران سوال كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ميتونيد دسترسي بديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر