poyangift 4 ارسال شده در مرداد 93 دوستان سلام من میخوام یک مطلب را در یک سایت خبری در دو مجموعه ثبت کنم بطوریکه کاربران هر کدام از مطالب مربوط به مجموعه ها را را بازدید کردند در هر دوجای سایت آمار بازدید مطلب فوق یک عدد را نشان دهد برای مثال یک خبر را به عنوان خبر صفحه اول در مجموعه اخبار داریم که در یک منوی آرشیوی از نوع لیست مجموعه آرشیو می شود حال میخواهم برخی از اخبار این مجموعه که خودم آنها را انتخاب می کنم در منوی دیگری در جای دیگری از سایت آرشیو شود طوریکه هر دو خبر آمار بازدید یکسان را نشان دهند “با چنین کاری امکان دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دوستان سلام من میخوام یک مطلب را در یک سایت خبری در دو مجموعه ثبت کنم بطوریکه کاربران هر کدام از مطالب مربوط به مجموعه ها را را بازدید کردند در هر دوجای سایت آمار بازدید مطلب فوق یک عدد را نشان دهد برای مثال یک خبر را به عنوان خبر صفحه اول در مجموعه اخبار داریم که در یک منوی آرشیوی از نوع لیست مجموعه آرشیو می شود حال میخواهم برخی از اخبار این مجموعه که خودم آنها را انتخاب می کنم در منوی دیگری در جای دیگری از سایت آرشیو شود طوریکه هر دو خبر آمار بازدید یکسان را نشان دهند “با چنین کاری امکان دارد ؟ فکر کنم با افزونه K2 بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما برای اینکه بتوانید یک مطلب را به دو مجموعه بدهید باید از multicategory استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر