amiresh 23 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من برای اولین بار تونستم برای جوملا قالب طراحی کنم . تمام تگ های این قالب رو خودم نوشتم .می خواستم نظرتون رو درباره قالب بدونم ممنون می شم نظر بدید http://moharam-khalkhal.ir/ 1 واکنش ها : mahdi m به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 آفرین قالب خوبی شده 1 واکنش ها : amiresh به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خسته نباشی متخصص افتاد؟؟؟ ) شوخی کردم امیدوارم بیشتر از این کارها ازت ببینم شروعت که عالی بود امیدوارم کارهای بیشتر و بهتری ازت ببینم موفق باشی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enekasads 0 ارسال شده در مهر 95 خیلی خوبه موفق باشی. فقط یه پیشنهاد دارم: قبل از کد نویسی با فتوشاپ یه قالب طراحی کن و روی گرافیک بیشتر کار کنم. به نظ من اولین چیز تو جذب بازدید کننده گرافیک زیبا و در عین حال کاربردی قالب وب سایت هستش. بازم میگم خیلی عالی هستش. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 19 ساعت قبل, enekasads گفت: خیلی خوبه موفق باشی. فقط یه پیشنهاد دارم: قبل از کد نویسی با فتوشاپ یه قالب طراحی کن و روی گرافیک بیشتر کار کنم. به نظ من اولین چیز تو جذب بازدید کننده گرافیک زیبا و در عین حال کاربردی قالب وب سایت هستش. بازم میگم خیلی عالی هستش. درود لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید! چون نتیجه ای نداره و فقط موجب اسپم میشه! تاپیک قفل شد... یاحق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر