mahdikp 2 ارسال شده در اسفند 89 سلام این قالب که جوملا آرت ساخته است: http://www.joomlart.ir/component/content/article/94.html می خواستم تغییراتی در آن به وجود آورم مثلا در قسمت های user 1 ،2،3،4 کادر سفید رنگی دور و بک گراند آن باشد. دوستان میتوانید راهنمایی کنید که چگونه این کار را انجام دهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اسفند 89 لطفا دوستان کمک فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 لطفا دوستان کمک فرمایید سلام به جومينا خوش آمديد دوست عزيز قوانين انجمن رو مطالعه نماييد. لطف كرديد يك درخواست داشتيد دوستان درخواست شما رو حتما ميبينند و نيازي به تكرار نسيت. اگر دوستان كمكي از دستشون بربياد انجام ميدهند. يا حق:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزيز اين كار كمي زمان بر است و كسي كه سي اس اس بلد است بايد بنشيند و با صرف زمان براي شما اينكار را انجام دهد.ولي ميتونيد به كسي كه ميتواند سفارش دهيد تا براي شما انجام دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouryag 0 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز کافیه ، محل عکس قرمز رو پیدا کنی و به جاش خودت یک عکس با بک گراند سفید و دور سفید رو جایگزینش کنی . اگرم نتونستی بگو تا واست درستش کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز کافیه ، محل عکس قرمز رو پیدا کنی و به جاش خودت یک عکس با بک گراند سفید و دور سفید رو جایگزینش کنی . اگرم نتونستی بگو تا واست درستش کنم . راستش نمیتونم اگه میتونید برام انجام بدید.برایتان پیغام خصوصی نیز ارسال کردم. راستی عیدتون هم مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر