saber_s 9 ارسال شده در مرداد 93 سلام خوبید؟ ببینید من یک مشکلی دارم ، بنظرم آمد سایتم دچار مشکل امنیتی شده باشه. بعد تقاضای بررسی هاست رو کردم.گفتند فقط این ها مشکل دارند: در بررسی هاست تنها فایل های زیر مشکوک شناخته شدند :public_html/administrator/components/com_joomlaupdate/restore.phppublic_html/modules/mod_p30countdown/tmpl/default.phppublic_html/templates/as002032free/ie8warning.phppublic_html/templates/as002037free/ie6warning.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 سلام خوبید؟ ببینید من یک مشکلی دارم ، بنظرم آمد سایتم دچار مشکل امنیتی شده باشه. بعد تقاضای بررسی هاست رو کردم.گفتند فقط این ها مشکل دارند: در بررسی هاست تنها فایل های زیر مشکوک شناخته شدند : public_html/administrator/components/com_joomlaupdate/restore.php public_html/modules/mod_p30countdown/tmpl/default.php public_html/templates/as002032free/ie8warning.php public_html/templates/as002037free/ie6warning.php خود فایلها رو هم می گذاشتید تا دوستان وارد بررسی کنند. 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خود فایلها رو هم می گذاشتید تا دوستان وارد بررسی کنند. قبل از اینکه این این اتفاق بیافته چی کار کردید؟ افزونه ای ویرایشی چیزی... کاری نکردید؟ 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در مرداد 93 قبل از اینکه این این اتفاق بیافته چی کار کردید؟ افزونه ای ویرایشی چیزی... کاری نکردید؟ راستش کار خاصی نکردم.اما جدیدا یک نرم افزار با فرمت exe که خبررسان بوده را در سایت آپلود کردم. بنظر آمد که حاوی تروجان و .... است. برای همین مشکوک شدم و تقاضای بررسی امنیت هاست را از میزبان کردم. فایل ها http://gamei.ir/11/1.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 راستش کار خاصی نکردم.اما جدیدا یک نرم افزار با فرمت exe که خبررسان بوده را در سایت آپلود کردم. بنظر آمد که حاوی تروجان و .... است. برای همین مشکوک شدم و تقاضای بررسی امنیت هاست را از میزبان کردم. فایل ها http://gamei.ir/11/1.zip فایل exe درسایت اجرا نمیشه براچی آپلود کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در مرداد 93 فایل exe درسایت اجرا نمیشه براچی آپلود کردید در اصل هسته نر مافزار خبررسان با آپلود شدن توی هاست ، اطلاعات رو به کاربران(از طریق نرم افزار) منتقل می کرده است و کاربران تصویر و متن و لینک خبر رو از طریق نرم افزارخبررسان می دیدند.پس امکان تکثیر تروجان و هاست از طریق خبررسان در هاست نیست؟ و البته به کاربران.ند.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در مرداد 93 راستش کار خاصی نکردم.اما جدیدا یک نرم افزار با فرمت exe که خبررسان بوده را در سایت آپلود کردم. بنظر آمد که حاوی تروجان و .... است. برای همین مشکوک شدم و تقاضای بررسی امنیت هاست را از میزبان کردم. فایل ها http://gamei.ir/11/1.zip سلام من فایل ها را گذاشته ام.(فایل های PhP را در فایل zip گذاشته ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر