barani 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام در مورد گذاشتن بنر تبلیغاتی در بین مطالب نمیدونم از چه افزونه ای استفاده کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام در مورد گذاشتن بنر تبلیغاتی در بین مطالب نمیدونم از چه افزونه ای استفاده کنم ؟؟؟ فكر نميكنم اين افزونه وجود داشته باشد بهتر است درج تبليغ در انتهاي مطلب را انجام دهيد يا سفارش طراحي بدهيد ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 فكر نميكنم اين افزونه وجود داشته باشد بهتر است درج تبليغ در انتهاي مطلب را انجام دهيد يا سفارش طراحي بدهيد درج تبلیغ ؟؟؟؟ چطور انجام بدم ؟ پلاگین multiads اما در قسمت مطالب نمیونم چطور ازش استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما جومینا قبلا یک پلاگین برای درج تبلیغات بین مطالب منتشر کرده بود. جستجو کنید خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما جومینا قبلا یک پلاگین برای درج تبلیغات بین مطالب منتشر کرده بود. جستجو کنید خواهید یافت من پلاگین multiads رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم . یا اگر افزونه دیگه ای وجود داره برای گذاشتن بنر تبلیغاتی در بین مطالب ... لطفا َ بهم معرفی کنید... متشکرم آیا آموزشی خاصی در این مورد وجود نداره ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما زیر ویرایشگر هیچ گزینه ای اضافه نگردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما زیر ویرایشگر هیچ گزینه ای اضافه نگردید ؟ متشکرم از توجهتون بعضی از پاگینا که نصب میکنم به طور خودکار دکمه هایی زیر ویرایشگر قرار میگیره اما نمیدونم چطور باید خودم گزینه ای رو زیر ویرایشگر اضافه کنم ... لطفا در این مورد راهنماییم کنید... ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر