pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به دوستانمن قالب SJ One به صورت بسته نصبی از یک سایت خریداری کردم ولی همونطور که در لینک زیر دمو قالب رو می بینید هیچ کدوم از افکت های نمایش قالب بر روی هاست من نمایش داده نمی شه !! ممنون می شم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست آيا باید پلاگین خاصی رو فعال کرد و یا اینکه بر روی هاست باید پلاگینی رو فعال کرد ؟آدرس دمو قالب از سایت سازنده :http://demo.smartaddons.com/#sj-onepage نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آدرسی که می دهید قیلطر است شما از سایتی که خریداری کردید پشتیبانی خواستید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آدرسی که می دهید قیلطر است شما از سایتی که خریداری کردید پشتیبانی خواستید ؟ نه متاسفانه یک سایت ایرانی اسم قالب رو در گوگل جستجو کنید دمو قالب رو می تونید ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما متوجه نشدم! از یک سایت ایرانی خریداری کردید ؟ خب شما از یک سایت یک بسته نصبی خریداری می کنید و در هاست خود نصب می کنید ولی افکت ها کار نمی کنه. مسلمن باید سایت فروشنده پاسخگو باشد زیرا محصول خراب تحویل شما داده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما متوجه نشدم! از یک سایت ایرانی خریداری کردید ؟ خب شما از یک سایت یک بسته نصبی خریداری می کنید و در هاست خود نصب می کنید ولی افکت ها کار نمی کنه. مسلمن باید سایت فروشنده پاسخگو باشد زیرا محصول خراب تحویل شما داده است من خودم به شخصه هر وقت قالبی خریداری می کنم تعهد میگیرم که اگر خراب بود باید پول رو برگردونن و همچنین شما باید به لوگوی زیر توجه داشته باشید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 93 بله من بسته quick start رو نصب می کنم ولی افکتهای داخل قالب اجرا نمی شه آیا امکان داره مشکل از هاستینگ باشه مثلا افزونه ای بر روی سرور باید فعال باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله من بسته quick start رو نصب می کنم ولی افکتهای داخل قالب اجرا نمی شه آیا امکان داره مشکل از هاستینگ باشه مثلا افزونه ای بر روی سرور باید فعال باشه ؟ خیر باید کار کنه شما میتونید به سایت فروشنده پیام بدید براتون نصب کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر