mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 با سلام کاربرای سایت هنگام ثبت نام با خطا مواجه میشن و امکان ثبت نام وجود نداره. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 93 سلام باید خطا رو بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام باید خطا رو بذارید تا بررسی بشه سلام باید خطا رو بذارید تا بررسی بشه خطای خاصی نمیده فقط میگه "ورودی اشتباه" از ماژول mod-tb-login استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما از ثبت نام خود جوملا امتحان کنید ببینید همان مشکل پا برجاست ؟ آدرس سایت تان هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما از ثبت نام خود جوملا امتحان کنید ببینید همان مشکل پا برجاست ؟ آدرس سایت تان هم قرار بدید لینک ورود هم همین طوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 لینک ورود هم همین طوره؟ بله کاربر جدید تو قسمت مدیریت هم ایجاد نمیشه؛ لینک ورود فقط برای بعضی از کاربرا جواب میده! تو قسمت مدیریت همچنین نمی تونم کاربری رو حذف کنم. http://adibestan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله کاربر جدید تو قسمت مدیریت هم ایجاد نمیشه؛ لینک ورود فقط برای بعضی از کاربرا جواب میده! تو قسمت مدیریت همچنین نمی تونم کاربری رو حذف کنم. http://adibestan.ir چه موقع این اتفاق افتاد؟ یعنی بعد از ویرایش کامپیوننت ماژول یا چیز دیگه ای این اتفاق نیافتاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 کار خاصی نکردم فقط جوملا 1.5 رو به 2.5.22 ارتقا دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 کار خاصی نکردم فقط جوملا 1.5 رو به 2.5.22 ارتقا دادم. کلا ارتقا از یه نسخه به نسخه دیگه همیشه مشکل داشته خودتون یا پشتیبانی هاست پشتیبان ندارند برای بازگردانی؟ 1 واکنش ها : mfjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) خودم از دیتابیس جوملای قبلی بک آپ دارم و اون ایمپورت هم کردم؛ اما نمی دونم چرا امکان ثبت نام و ویرایش کاربر نیست حتی انجمن کیوننا هم قابلیت ویرایش کاربر رو نداره. ویرایش شده مرداد 93 توسط mfjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از شما درست شد برا دوستانی که این مشکل رو خواهند داشت عرض می کنم: افزونه دستیار مدیریت جومینا رو نصب کردم و جوملا رو به روز رسانی کردم درست شد. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر