aminq10 0 ارسال شده در مرداد 93 سلاممن اولین باره با جوملا کار میکنمبه نظر شما جوملا برای یک سایت خرید اینترنتی با بازدید بسیار بالا مناسبه ؟من قبلا با وردپرس کار میکردممن جوملا را نصب کردم قالب سایت را هم انتخاب کردم اماهیچ محتوایی نشون نمیدهعکس زیر را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما بله جوملا برای هر کاری می تونه قابل استفاده باشه اگر درست برای اون کار بهینه شود من پیشنهاد می کنم برای تازه کار بودن تان وارد سایت جومینا شوید و کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینا را مطالعه کنید قدم به قدم با ان پیش بروید تا جوملا را در عرض یک هفته کامل یاد بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما بله جوملا برای هر کاری می تونه قابل استفاده باشه اگر درست برای اون کار بهینه شود من پیشنهاد می کنم برای تازه کار بودن تان وارد سایت جومینا شوید و کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینا را مطالعه کنید قدم به قدم با ان پیش بروید تا جوملا را در عرض یک هفته کامل یاد بگیرید از چه قالبی استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر