sb2max 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام. من مجبور با جوملا 1.5 باشم چون سایت خیلی وقت هست با جوملا 1.5 هست و اطلاعات زیادی هست ، و چون با جوملا 1.5 مشکلات زیاد دارم و برای درمان باید ارتقا بدم ، نمیشه همه اطلاعات از جمله : نظرات قبلی و بعضی چیزها رو انتقال داد.... آیا شرکتی هست که بتونه کاملا دیتای سایت قدیمی 1.5 رو به جوملا 2.5 انتقال بده بدون در نظر گرفتن قالب و گرافیک قبلی با هزینه و فاکتور ... من خود خیلی سعی کردم ولی نشد ناقص منتقل می شه .... راهنماییم کنین اگر کسی یا شرکتی هست .... سپاس. با ایمیل تماس بگیریم ممنون می شم ایمیل بنده : sb2max@yahoo.comو موبایل : *** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sb2max 2 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام. من مجبور با جوملا 1.5 باشم چون سایت خیلی وقت هست با جوملا 1.5 هست و اطلاعات زیادی هست ، و چون با جوملا 1.5 مشکلات زیاد دارم و برای درمان باید ارتقا بدم ، نمیشه همه اطلاعات از جمله : نظرات قبلی و بعضی چیزها رو انتقال داد.... آیا شرکتی هست که بتونه کاملا دیتای سایت قدیمی 1.5 رو به جوملا 2.5 انتقال بده بدون در نظر گرفتن قالب و گرافیک قبلی با هزینه و فاکتور ... من خود خیلی سعی کردم ولی نشد ناقص منتقل می شه .... راهنماییم کنین اگر کسی یا شرکتی هست .... سپاس. با ایمیل تماس بگیریم ممنون می شم ایمیل بنده : sb2max@yahoo.com و موبایل : *** ***** ویرایش شده مرداد 93 توسط فرحزادیان لطفا شماره تماس خود را قرار ندهید. جهت ارتباط با استارتر تاپیک از طریق پیام خصوصی اقدام نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) *** ویرایش شده مرداد 93 توسط فرحزادیان لطفا شماره تماس خود را قرار ندهید. جهت ارتباط با استارتر تاپیک از طریق پیام خصوصی اقدام نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر