farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام سایت بنده با مشکل 000 شدن پرمیشن پوشه ی administrator مواجه شده و دستری به آن ممکن نیست از طریق سی پنل نیز پس از ویرایش پرمشین ها، به حالت قبل باز می گرده و حتی این پوشه قابل حذف نیست لطفا راهنمایی نمایید با تشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام سایت بنده با مشکل 000 شدن پرمیشن پوشه ی administrator مواجه شده و دستری به آن ممکن نیست از طریق سی پنل نیز پس از ویرایش پرمشین ها، به حالت قبل باز می گرده و حتی این پوشه قابل حذف نیست لطفا راهنمایی نمایید با تشکر دسترسی بدید انجام میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دسترسی بدید انجام میشه درضمن لطفا پس از ارسال پرسش آفلاین نشید گاهی اوقات این طوری میشه یعنی دقایقی بعد پاسخ داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 درضمن لطفا پس از ارسال پرسش آفلاین نشید گاهی اوقات این طوری میشه یعنی دقایقی بعد پاسخ داده میشه لطفا راهنمایی کنید خودم انجام بدم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 لطفا راهنمایی کنید خودم انجام بدم تشکر دوست عزیز نگران نباشید مشکل را پیدا کردم میگم خودتون انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز نگران نباشید مشکل را پیدا کردم میگم خودتون انجام بدید در ضمن میتوانید از جناب میری اعتبار بنده را جویا شوید. 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 ممنونم! سرور میگه اسپم فرستادی بستیمشاگر درست نشد خدمت میرسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سرور بستش یه اسکن ریپورت داده... سر در نمیارم پیوستش کردم scan.txt ویرایش شده مرداد 93 توسط farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سرور بستش یه اسکن ریپورت داده... سر در نمیارم پیوستش کردم به نظر مشکل از کامپوننت K2 هست چه تغیری توش دادید اخیرا 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 به نظر مشکل از کامپوننت K2 هست چه تغیری توش دادید اخیرا سایت دست من نبوده و مدیرش فقط مطلب می ذاره براتون یوزر و پس رو میفرستم.. فقط باید صبر کنیم تا سرور administrator رو باز کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 سایت دست من نبوده و مدیرش فقط مطلب می ذاره براتون یوزر و پس رو میفرستم.. فقط باید صبر کنیم تا سرور administrator رو باز کنه اسپم را کدوماشون می فرسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اسپم را کدوماشون می فرسته؟ چه زمانی کامپوننت k2 رو نصب کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 چه زمانی کامپوننت k2 رو نصب کردین؟ یکی دو سال پیش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) یکی دو سال پیش نمیدونین سیستم جوملاتونو از چه سایتی گرفتین؟ اگر بدونین حل خواهد شد. بدین ترتیب که محتویات پوشه های components modules plugins templates configuration.php و دیتابیس بکاپ گرفته شده و سایت شما دوباره نصب و این پوشه ها ایمپورت خواهد شد در صورتی که مایل به انجام اینکارید اطلاع دهید. ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 البته قبل از انجام اینکار در لوکال تست میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 نمیدونین سیستم جوملاتونو از چه سایتی گرفتین؟ اگر بدونین حل خواهد شد. بدین ترتیب که محتویات پوشه های components modules plugins templates configuration.php و دیتابیس بکاپ گرفته شده و سایت شما دوباره نصب و این پوشه ها ایمپورت خواهد شد در صورتی که مایل به انجام اینکارید اطلاع دهید. این قالب جداگانه طراحی شده و چیدمان ماژول ها و موقعیت ها و همه فرق داره یعنی قالب اختصاصی طراحی شده حتی ماژول ها هم ویرایش شدن فعلا دست نگه دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 این قالب جداگانه طراحی شده و چیدمان ماژول ها و موقعیت ها و همه فرق داره یعنی قالب اختصاصی طراحی شده حتی ماژول ها هم ویرایش شدن فعلا دست نگه دارید دارم تست میکنم ولی فایلهای شما رو پاک نکردم در ضمن همه ش ویروسی شده توی پوشه test سایتتون هست 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باشه دست نگه میدارم خواستید انجام بدم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 باشه دست نگه میدارم خواستید انجام بدم بگید تو فایل ری پورت که ویروس رو صفر زده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ویروس رو نشناخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 ویروس رو نشناخته آقا سرور بازش کرده تا مشکلشو حل کنم. لطفا برش گردون به حالت قبل تو ادمینیستراتور ارور کانکت به دیتابیس میشه منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) آقا سرور بازش کرده تا مشکلشو حل کنم. لطفا برش گردون به حالت قبل تو ادمینیستراتور ارور کانکت به دیتابیس میشه منتظرم انجام شد ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) انجام شد فقط یه تشکر درست حسابی از مدیریت هاستت بایدبکنیا سایتت برگشت درضمن من دیتابیس رو دستکاری نکردما ولی تونستم درستش کنم موفق باشید ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 93 فقط یه تشکر درست حسابی از مدیریت هاستت بایدبکنیا سایتت برگشت درضمن من دیتابیس رو دستکاری نکردما ولی تونستم درستش کنم موفق باشید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون دوست عزيز دكمه تشكر كافي بود لطفا اسپم نفرستيد. 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر