mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در قسمت مدیریت افزونه ها داشتم چند قالب رو حذف می کردم که بک دفعه صفحه مدیریت سفید شد و الان هم فقط صفحه سفید بالا میاد و نه سایت و نه مدیریت بالا نمیاد؛ لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در قسمت مدیریت افزونه ها داشتم چند قالب رو حذف می کردم که بک دفعه صفحه مدیریت سفید شد و الان هم فقط صفحه سفید بالا میاد و نه سایت و نه مدیریت بالا نمیاد؛ لطفا راهنمایی بفرمایید. باسلام به شما کاربر عزیز... دسترسی به هاست دارید؟؟ باتنظیمات هاست آشنا هستید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 باسلام به شما کاربر عزیز... دسترسی به هاست دارید؟؟ باتنظیمات هاست آشنا هستید؟؟ با سلام تا حدودی آشنایی دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 با سلام تا حدودی آشنایی دارم. اگر دسترسی دارید به هاست رفته و در فایل منیجر دنبال فایل configuration.php باشید.. سپس فایل را ویرایش کنید و متغیری که در فایل php به نام $error_reporting است را به 1 مقدار دهی کنید... سپس سایت را لود کنید ببینید چه خطایی مینویسد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 اگر دسترسی دارید به هاست رفته و در فایل منیجر دنبال فایل configuration.php باشید.. سپس فایل را ویرایش کنید و متغیری که در فایل php به نام $error_reporting است را به 1 مقدار دهی کنید... سپس سایت را لود کنید ببینید چه خطایی مینویسد.. در صورت عدم آشنایی ، میتوانید اطلاعات هاستتان را با پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی شود... موفق و موید باشید.. التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 از طریق پیام خصوصی جواب داده شد.. موفق و موید باشید... التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر