saeedshams 0 ارسال شده در مرداد 93 در قسمت مدیریت ماژول وقتی که وارد ماژول هایی میشم که با html دستی ایجاد کردم جوملا به هم میریزه و مثه تصویری میشه که لینکشو در پایین گذاشتم. این اتفاق برای ایجاد مطلب جدید هم میافته http://s5.picofile.com/file/8132308000/ffffaassa.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) در قسمت مدیریت ماژول وقتی که وارد ماژول هایی میشم که با html دستی ایجاد کردم جوملا به هم میریزه و مثه تصویری میشه که لینکشو در پایین گذاشتم. این اتفاق برای ایجاد مطلب جدید هم میافته http://s5.picofile.com/file/8132308000/ffffaassa.png باسلام در مرورگرتان قسمت Character Encoding را روی Unicode قرار دهید.. یک بار هم Ctrl + F5 بزنید تا کش شما خالی شود.. موفق و موید باشید... التماس دعا ویرایش شده مرداد 93 توسط مصطفی احمدی روشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedshams 0 ارسال شده در مرداد 93 باسلام در مرورگرتان قسمت Character Encoding را روی Unicode قرار دهید.. یک بار هم Ctrl + F5 بزنید تا کش شما خالی شود.. موفق و موید باشید... التماس دعا فقط روی مرورگر من اینطوری نیست. روی مرورگرهای دیگه و سیستم های دیگه هم اینطوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 فقط روی مرورگر من اینطوری نیست. روی مرورگرهای دیگه و سیستم های دیگه هم اینطوریه کل پنل مدیریت اینطوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedshams 0 ارسال شده در مرداد 93 کل پنل مدیریت اینطوریه؟ خیر دوست عزیز فقط وقتی که وارد ماژول هایی میشم که با html دستی ایجاد کردم جوملا به هم میریزه و مثه تصویری میشه که لینکشو در بالا گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خیر دوست عزیز فقط وقتی که وارد ماژول هایی میشم که با html دستی ایجاد کردم جوملا به هم میریزه و مثه تصویری میشه که لینکشو در بالا گذاشتم. میتونید دسترسی بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر