amara 21 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در مديريت جوملاي سايت من وقتي روي منوي سايت ميرم زير منوي تنظيمات كلي در اون موجود نيست تو عكس زير هم مشخص كردم چيكار بايد كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما احتمالا باید سطح دسترسی شما تغییر کرده باشه ببینید سطح دسترسی تون چی هست اگر سطح دسترسی را تغییر دادید مجدد باید برش گردانید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 93 سلام سطح دسترسي كدوم فايل من تغييري ندادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 سلام سطح دسترسي كدوم فايل من تغييري ندادم باسلام منظور دسترسی کاربری شما است.. مثلا از مدیر ارشد سایت به کاربر عادی سایت یا ویرایشگر سایت سطح کاربریتان کاهش یافته است.. موفق و موید باشید.. التماس دعا 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باسلام منظور دسترسی کاربری شما است.. مثلا از مدیر ارشد سایت به کاربر عادی سایت یا ویرایشگر سایت سطح کاربریتان کاهش یافته است.. موفق و موید باشید.. التماس دعا اگر از خود جوملا به مديريت كاربران دسترسي نداريد مي توانيد از طريق PHPMYADMIN دسترسي خود را به مديريت تغيير دهيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر