mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام رفقا صفحه اصلی و مدیریت سایتم باز نمیشه و این ارور میده : Got error -1 from storage engine SQL=INSERT INTO `xu01y_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('fadfbafa8e2b485a7686b92e4d4c4274', 0, '1406464052') خواهشا کمک کنید! از صبح سایت باز نمی شه! لطفا کمک کنید راه حل چیه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 سلام رفقا صفحه اصلی و مدیریت سایتم باز نمیشه و این ارور میده : Got error -1 from storage engine SQL=INSERT INTO `xu01y_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('fadfbafa8e2b485a7686b92e4d4c4274', 0, '1406464052') خواهشا کمک کنید! از صبح سایت باز نمی شه! لطفا کمک کنید راه حل چیه!؟ باسلام اطلاعات هاست را دارید؟ با تنظیمات هاست آشنا هستنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 باسلام اطلاعات هاست را دارید؟ با تنظیمات هاست آشنا هستنید؟ بله آشنا هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) بله با توجه به تجریه کاری فک کنم مشکل در خصوص حجم هاستتون باشه.. آیا هاست به اندازه کافی دارید؟پرنشده ؟؟ به نظر من 99% مشکل برای کمبود حافظه هاست شما است... به خاطر کمبود جا ،توانایی در تولید رکورد session ندارد... موفق و موید باشید... التماس دعا ویرایش شده مرداد 93 توسط مصطفی احمدی روشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 فضای هسات دو گیگ هست که حدود یک گیگش خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 با توجه به تجریه کاری فک کنم مشکل در خصوص حجم هاستتون باشه.. آیا هاست به اندازه کافی دارید؟پرنشده ؟؟ به نظر من 99% مشکل برای کمبود حافظه هاست شما است... به خاطر کمبود جا ،توانایی در تولید رکورد session ندارد... موفق و موید باشید... التماس دعا فضای هاست دوگیگ هست که یه گیگش خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 فضای هاست دوگیگ هست که یه گیگش خالیه باسلام مجدد در قسمت Mysql Management بروید و دیتابیس سایت خود را انتخاب و روی Optimize کلیک کنید و امتحان کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 باسلام مجدد در قسمت Mysql Management بروید و دیتابیس سایت خود را انتخاب و روی Optimize کلیک کنید و امتحان کنید... cpanelهمچون چیزی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما وارد بخش دیتابیس تون شوید و مورد گفته شده را انجام دهید وارد مدیریت سایت هم شوید وارد منوی مدیریت ماژول ها شوید سر برگ پیگاهداده را کلیک کنیدروی گزینه تعمیر هم کلیک کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما وارد بخش دیتابیس تون شوید و مورد گفته شده را انجام دهید وارد مدیریت سایت هم شوید وارد منوی مدیریت ماژول ها شوید سر برگ پیگاهداده را کلیک کنیدروی گزینه تعمیر هم کلیک کنید مجدد تست کنید مدیریت هاستم سی پنلهو مدیریت محتوام جوملا دیتابیس رو از سی پنل چک و ریپیر کردم و در مدیریت محتوا تعمیر دیتابیس رو هم انجام دادم! اما درست نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما وارد بخش دیتابیس تون شوید و مورد گفته شده را انجام دهید وارد مدیریت سایت هم شوید وارد منوی مدیریت ماژول ها شوید سر برگ پیگاهداده را کلیک کنیدروی گزینه تعمیر هم کلیک کنید مجدد تست کنید مدیریت هاستم سی پنلهو مدیریت محتوام جوملا دیتابیس رو از سی پنل چک و ریپیر کردم و در مدیریت محتوا تعمیر دیتابیس رو هم انجام دادم! اما درست نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) مدیریت هاستم سی پنله و مدیریت محتوام جوملا دیتابیس رو از سی پنل چک و ریپیر کردم و در مدیریت محتوا تعمیر دیتابیس رو هم انجام دادم! اما درست نشد! مدیریت هاستم سی پنله و مدیریت محتوام جوملا دیتابیس رو از سی پنل چک و ریپیر کردم و در مدیریت محتوا تعمیر دیتابیس رو هم انجام دادم! اما درست نشد! در خصوص مشکل اگر در سایت های خارجی هم جستجویی بیاندازید مشکل را به ظرفیت هاست پیشبینی میکنند.. You may like to check the disk/partition spaces باز هم اگر حل نشد در صورت نیاز اطلاعاتتان (هاست و مدیریت)را در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی شود.. موفق و موید باشید... ویرایش شده مرداد 93 توسط مصطفی احمدی روشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر