mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان من توسط یک سایتی popup آنلاین درست کردم که خروجی کد اون به این صورت هست <script type="text/javascript">(function() {var s = document.createElement('script');s.type = 'text/javascript';s.async = true;s.src = document.location.protocol + '//wisepops.com/default/index/get-loader?user_id=4671';var s2 = document.getElementsByTagName('script')[0];s2.parentNode.insertBefore(s, s2);})();</script> من این کد رو تو وبلاگ قرار دادم جواب داد و اون صفحه خوشامدگویی ایجاد شد. حالا می خواستم بپرسم آیا از این کد می تونم برای سایت جوملا استقاده کنم؟ و اگر آره این کد رو باید کجا قرار بدم تا صفحه خوشامدگویی ایجاد بشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان من توسط یک سایتی popup آنلاین درست کردم که خروجی کد اون به این صورت هست <script type="text/javascript"> (function() {var s = document.createElement('script');s.type = 'text/javascript';s.async = true; s.src = document.location.protocol + '//wisepops.com/default/index/get-loader?user_id=4671'; var s2 = document.getElementsByTagName('script')[0];s2.parentNode.insertBefore(s, s2);})(); </script> من این کد رو تو وبلاگ قرار دادم جواب داد و اون صفحه خوشامدگویی ایجاد شد. حالا می خواستم بپرسم آیا از این کد می تونم برای سایت جوملا استقاده کنم؟ و اگر آره این کد رو باید کجا قرار بدم تا صفحه خوشامدگویی ایجاد بشه؟ ممنون توی مدیریت جوملا برید مدیریت ماژول ایجاد ماژول جدید رو بزنید نوع رو روی Html سفارشی قرار بدید روی دکمه HTml توی ادیتور کلیک کنین کدتون رو بنویسید 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 توی مدیریت جوملا برید مدیریت ماژول ایجاد ماژول جدید رو بزنید نوع رو روی Html سفارشی قرار بدید روی دکمه HTml توی ادیتور کلیک کنین کدتون رو بنویسید چون کد دوستمون جاوا اسکریپت هستش احتمالا ماژول html دستی اجازه این کار رو نده. البته آقای mysky روشی رو که پیشنهاد شده تست کنید اما اگر بعد از ذخیره دیدید که کدتون حذف شده و چیزی اجرا نشد بگید تا راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز من ماژول درست کردم و کد رو روی صفحه اصلی کپی کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتد. باید به ماژول چه موقعیتی بدم؟ تخصیص رو هم روی تمامی صفحات قرار دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز من ماژول درست کردم و کد رو روی صفحه اصلی کپی کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتد. باید به ماژول چه موقعیتی بدم؟ تخصیص رو هم روی تمامی صفحات قرار دادم. دوست عزیز من ماژول درست کردم و کد رو روی صفحه اصلی کپی کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتد. باید به ماژول چه موقعیتی بدم؟ تخصیص رو هم روی تمامی صفحات قرار دادم. موقعیت بستگی به قالبتون داره. هر موقعیتی بزنید مهم نیست، فقط لازمه که اون موقعیت مربوط به قالب در حال نمایش شما باشه. اگر نمی دونید قالبتون چه موقعیت هایی داره بعد از آدرس صفحه اصلی سایتتون /?tp=1 رو درج کنید و اینتر کنید مثل: www.domain.com/?tp=1 مهم اینه که بعد از انداختن کد و ذخیره کردنش روی کلید html که در ادیتور همون قسمت که کد رو درج کردید وجود دارد کلیک کنید و ببنید کد ها هنوز هستند یا اینکه حذف شدند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 دکمه ادیتور که نداره فقط میشه کد رو کپی کرد همین، بله save می کنم کد هست ولی بازم نمیاد!!!؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 آدرس سایتتون رو بدید بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 energycity.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 energycity.ir آیا توی اون سایت پاپ آپ آدرس سایت تون رو وارد کردین آخه معمولا تا وارد نکنید کد کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در مرداد 93 بله prewiew رو میزدم میومد روی سایتم، کد جداگانه تو وبلاگ جواب داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله prewiew رو میزدم میومد روی سایتم، کد جداگانه تو وبلاگ جواب داد. فک کنم از طریق cpanel بشه میتونید اطلاعات Ftp یا Cpanel رو بهم بدید تست کنم 99% فک کنم بشه Cpanel خودم خوابید امروز صبح هنوز دارم پیگیری میکنم برا همین نمیتونم تست کنم ببخشید اگر ممکنه اطلاعات رو پیام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 ساده ترین راه اینه که کدتون رو بعد از تگ <head> در فایل اصلی قالبتون بندازید. به راحتی کار خواهد کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر