vahidabbasi 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام و دروددر لینک زیر :کارت ویزیت | طراحی کارت ویزیت | بنر | psdقسمت ثبت نام rsmembership جای که میگه اگر عضو سایت نیستید لطفا اطلاعات زیر را تکمیل نماییدقسمت نام کاربری هر نام کاربری که وارد میکنم میگه این نام قبلا ثبت شده است در حالی که ثبت نشده بعد یه سری پیشنهاد میده توو پیشنهادش دقیقا همون نام کاربری که من نوشتم هم هست میخوام کلا نام کاربری رو بررسی نکنه یا مشکلش حل بشه ممنون میشم یکی کمک کنهسپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 93 سلام این افزونه رو از کجا خریداری کردید؟ در سیستم بررسی و اعتبار سنجی یه مشکلی وجود داره بهشون اطلاع بدید تا اصلاحش کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام از آقای تهرانی خریدم حالا کجاش مشکل داره قسمت اعتبار سنجی نام کاربری کلا میخوام نباشه میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام از آقای تهرانی خریدم حالا کجاش مشکل داره قسمت اعتبار سنجی نام کاربری کلا میخوام نباشه میشه؟ اطلاعات Cpanel رو پ.خ کنین براتون انجام بدم دقت کنین Cpanel اصلی رو میخوام نه cpanel جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام ممنون ولی من شما رو نمی شناسم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام ممنون ولی من شما رو نمی شناسم دوست عزیز هرجور مایلید فقط اینو بدونید تو این انجمن نامردی ای وجود ندارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر