samiraaaa 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام؛من یه بسته نصبی جوملا 2.5 از جایی گرفته ام. منتها مشکلی که دارم، کامپوننت هایی که روی جوملام نصبه و همینطور هر کامپوننتی که جدید نصب می کنم، لینک منو (عنوان منو کامپوننت مورد نظر) که واسه مدیریت اون کامپوننته توی جوملام ایجاد نمیشه اما کامپوننت ها بخوبی نصب میشه ولی منو مدیریتش توی بخش "کامپوننت ها" ایجاد نمیشه. کسی میدونه مشکل چیه؟!؟! سازنده ی بسته ی نصبی کاری کرده که این اتفاق نیفیته!؟ کدی باید جایی اصلاح کنم یا مربوط به دیتابیسه یا سطح دسترسی ها؟! کسی راه حلش رو بلده؟!ممنون میشم کسی پاسخمو بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما این آدرس را بعد از ورود به مدیریت وارد کنید yourdomain.com/administrator/index.php/?option=com_yourComponentName جای yourComponentName نام کامپوننت مورد نظر رو وارد کنید وجای yourdomain باید نامه دامنه را وارد کنید اگر کامپوننت مورد نظر باز شد مشکل از بسته تون هست 1 واکنش ها : samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر