moma111 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام و تبریک سال نو به عزیزان در عجبم چرا یهو این ارور ظاهر شد.یدفعه ای بی هیچ تغییر تو سایت در هنگام لود شدن ارور نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام ظاهرا سایت شما مشکلی نداره من نگاه کردم این ارور رو نمی داد اگه مشکل حل شده برای به نتیجه رسیدن تاپیک نحوه ایجاد مشکل و راه حل اونرو بگید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moma111 0 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اما من هنوز این ارور رو میبینم تو سایت. من الان هم رفتم اما بازم ارور رو میبینم.به محض لود شدن سایت این ارور معلوم میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید درسته این مشکل وجود داره! جدیدا افزونه ای نصب نکردید که بعد از اون این مشکل پیش بیاد؟ یا از کد جاوایی چیزی در سایت استفاده نکردید؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moma111 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنونم از شما عزیزان بابت پاسخ ها. مشکل رو فهمیدم. کد جاوا گوگل انالیزر بود که مشکل ایجاد کرد و وقتی پاکش کردم درست شد. اما واسم سوال پیش اومد چرا اینطوری شد.چون این کد خیلی وقت که وجود داشت چرا یهویی ارور داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 از پلاگين زير استفاده كنيد ببينيد مشكل حل ميشود. http://forum.joomina.ir/thread-2452.html لطفا توضيحات رو نيز مطالعه كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر