samiraaaa 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام؛من از جوملا 2.5 استفاده می کنم. یک ماژول رو توی صفحه ی اصلی قرار داده ام و از قسمت انتساب ماژول ها، اون رو فقط به صفحه ی اصلی انتساب داده ام. تا اینجای کار همه چیز درسته ولی از اونجا که آدرس صفحات مطالب بصورتlocalhost/mob/index.php/55-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88.htmlهست، صفحات مطالب رو هم بعنوان صفحه ی اصلی میشناسه و اون ماژول من رو توی صفحات مطالب هم نشون میده ولی من میخام این اتفاق نیفته! و فقط اون ماژول توی صفحه ی اصلی سایت باشه.از توی بخش تنظیمات جوملا "تنظیمات کلی" گزینه mode-rewrite رو روی بله قرار دادم که اگر دوستان اطلاع داشته باشند، با این کار، از آدرس های سایت گزینه index.php حذف میشه اما با این کار هم مشکلم حل نشد! لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام؛ من از جوملا 2.5 استفاده می کنم. یک ماژول رو توی صفحه ی اصلی قرار داده ام و از قسمت انتساب ماژول ها، اون رو فقط به صفحه ی اصلی انتساب داده ام. تا اینجای کار همه چیز درسته ولی از اونجا که آدرس صفحات مطالب بصورت localhost/mob/index.php/55-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88.html هست، صفحات مطالب رو هم بعنوان صفحه ی اصلی میشناسه و اون ماژول من رو توی صفحات مطالب هم نشون میده ولی من میخام این اتفاق نیفته! و فقط اون ماژول توی صفحه ی اصلی سایت باشه. از توی بخش تنظیمات جوملا "تنظیمات کلی" گزینه mode-rewrite رو روی بله قرار دادم که اگر دوستان اطلاع داشته باشند، با این کار، از آدرس های سایت گزینه index.php حذف میشه اما با این کار هم مشکلم حل نشد! لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ممنونم از چه ماژولی استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در مرداد 93 از چه ماژولی استفاده می کنید؟ ماژول تب ساز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مرداد 93 ماژول تب ساز یکی از مطالبت رو بدار توی منو و از منو برو مطلب رو ببین، ببین مشکل حل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما دوست عزیز ربطی به ادرس مطالب یا ... ندارد البته جاوا عزیز یکمی بد توضیح دادند باید یک منو برای هر مجموعه بسازید اینگونه مازول در مطالبی که مجموعه ی ان در یک منو هست نمایش داده نمی شود 3 واکنش ها : vapa_71، samiraaaa و iman iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر