m74diba 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام فروشگاه ساز jstore رو نصب کردم و واحد پول رو هم ریال گذاشتم ولی قیمتها رو اشتباه میزنه و خودش صفر میذاره ممنون میشم از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام فروشگاه ساز jstore رو نصب کردم و واحد پول رو هم ریال گذاشتم ولی قیمتها رو اشتباه میزنه و خودش صفر میذاره ممنون میشم از راهنماییتون واضح تر بگید منظورتون اینه که شما قیمت رو وارد می کنید و خودش یه صفر جلوش میذاره یا اصلا به قیمت شما کاری نداره و هر محصولی رو صفر میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 برید قسمت "" پول رایجو توی اون قسمت واحد دهقان رو روی صفر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در آبان 93 سلام دهگان رو هم روی صفر گذاشتم ولی همینطور از خودش صفر اضافه میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در آبان 93 سلام ببینید من برای یک هفته نامه کار میکنم میخام فقط فایلهای pdf نشریمون رو بتونم بفروشم اولویتم هم اینه که از درگااه جهان پی استفاده کنم میشه خواهش کنم شما این امکان رو برام ایجاد کنید و هزینش رو هم پرداخت میکنم چیز خیلی ساده ای هم میخام فقط اینکه هرکسی که مبلغ رو پرداخت کرد لینک دانلود رو ببینه و هیچ چیز دیگه و پیچیده ای هم نمیخام ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 ببینید من خودم برای فروشگاه سایتم دارم از j2store استفاده میکنم و در وارد کردن قیمت ها مشکلی ندارم تنظیمات اولیه رو اگر به درستی انجام بدید فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد. بازم تست کنید اگر مشکل برقرار بود میتونید لینک تاپیک رو با دسترسی به سایت برام پ.خ کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر