hamed98 2 ارسال شده در مرداد 93 چند روزی هست که سایت من دچار مشکل شده بطوریکه وقتی یک کاربر در سایت لاگین میکنه پیغام " جلسه کاری شما خاتمه یافته است لطفا دوباره به سایت وارد شوید " ظاهر میشود. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما چه تغییراتی داده اید ؟ نصب یا حذف یا غیر فعال کردن یا تغییر در کدها و ... ؟ از مدیریت هاستینگ خود هم بپرسید چیزی را در سرور تغییر داده اند ؟ خودتان با یور و پسورد خودتان می توانید وارد شوید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما چه تغییراتی داده اید ؟ نصب یا حذف یا غیر فعال کردن یا تغییر در کدها و ... ؟ از مدیریت هاستینگ خود هم بپرسید چیزی را در سرور تغییر داده اند ؟ خودتان با یور و پسورد خودتان می توانید وارد شوید ؟ با سلام در هیچ یک از موارد ذکر شده تفییراتی وجود نداشته. و این مشکل با یوزر خودم نیز وجود دارد. www.ishrae.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 با سلام در هیچ یک از موارد ذکر شده تفییراتی وجود نداشته. و این مشکل با یوزر خودم نیز وجود دارد. www.ishrae.ir سایت http://www.ishrae.ir/ اصلا باز نمی شه که بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در مرداد 93 سایت http://www.ishrae.ir/ اصلا باز نمی شه که بررسی بشه برای باز میشود. لطفا مجددا بررسی بفرمایید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) برای باز میشود. لطفا مجددا بررسی بفرمایید. متشکرم دیروز برام باز نمی شد. الان تونستم وارد بشم. بخش ثبت نام شما ظاهرا به یک مطلب لینک می شه! آیا از ماژول ثبت نام استفاده کرده اید یا به صورت دستی نوشتید؟ می تونید وارد ادمین سایت بشید؟ اگر میتونید بشید از تنظیمات کلی-> سیستم-> طول عمر جلسه رو بررسی کنید. باید دست کم بیشتر از 5 باشه. اگر هم به نمی تونید به مدیریت وارد بشید در روت سایتتون فایل configuration.php رو باز کنید و دنبال خط زیر بگردید: public $lifetime = ببینید برابر با چه عددی هستش؟ بهتره روی 15 تنظیم کنید. به فکر من همین می رسه اگر به مدیریت دسترسی دارید کش رو هم پاک کنید بد نیست. مموی سایت-> تعمیر سایت-> پاکسازی کش ویرایش شده مرداد 93 توسط bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در مرداد 93 دیروز برام باز نمی شد. الان تونستم وارد بشم. بخش ثبت نام شما ظاهرا به یک مطلب لینک می شه! آیا از ماژول ثبت نام استفاده کرده اید یا به صورت دستی نوشتید؟ می تونید وارد ادمین سایت بشید؟ اگر میتونید بشید از تنظیمات کلی-> سیستم-> طول عمر جلسه رو بررسی کنید. باید دست کم بیشتر از 5 باشه. اگر هم به نمی تونید به مدیریت وارد بشید در روت سایتتون فایل configuration.php رو باز کنید و دنبال خط زیر بگردید: public $lifetime = ببینید برابر با چه عددی هستش؟ بهتره روی 15 تنظیم کنید. به فکر من همین می رسه اگر به مدیریت دسترسی دارید کش رو هم پاک کنید بد نیست. مموی سایت-> تعمیر سایت-> پاکسازی کش متشکرم از ماژول ثبت نام خود جوملا استفاده شده و همچنین طول عمر جلسه نیز برابر با 15 می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما اگر به مدیریت دسترسی دارید کش رو هم پاک کنید بد نیست. مموی سایت-> تعمیر سایت-> پاکسازی کش مورد بالا را انجام بدید جدول session را فقط empty کنید مجدد تست کنید با مرورگر دیگریهم می تونید تست کنید نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر