larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 89 باسلام خدمت همه جومینایی های عزیز نمیدونم مدیران پروژه جوملا 1.6 به قسمت ثبت نام جوملا دقت یا تست کردند یا نه ولی یه مشکلی با من پیش امده وقتی کاربر ثبت نام می خواد بکنه یا میگه فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است عدم توانای در اجرا:/usr/sbin/sendmail تو پنل مدیریت سایت و قسمت پیکربندی کلی --- ســـرور-----تابع ایمیل روی ایمیل ارسال شده هست که پیغام بالا رو میده حالا عوض میکنم میارم رو تابع ایمیل php هم ارور عدم توانایی در نصب عملگرهای تابع ایمیل یعنی در واقع ایمیل ارسال نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز روی چه هاستی نصب کردید؟ این تابع در بعضی از هاست ها غیر فعال است. سعی کنید از تنظیمات smtp استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در اسفند 89 تو directadmin خوب من قبلا مشکلی نداشتم تو اسکریپت یا تو جوملا 1.5 ولی تو 1.6 جالبه به این مشکل بر خوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر