رفتن به مطلب
حمید

افزونه های پولی

پست های پیشنهاد شده

با سلام

این افزونه های غیر رایگان اگه از جایی دانلود کنی و نصب کنی امکانش هست که بفهمند و سایت رو ببندند؟

چون اسکریپت های غیر رایگان انجوریه

کامپوننت ها هم اینجوریه ؟

هاستمم هاست وارز نیست

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا میشه بگید اینا چه جوری میفهمند ؟ خیلی برام جا سوال !:exclamation:

لینک به ارسال

از طريق جستجو و يا اينكه كسي گزارش دهد!

مثلا اگر از اسكيپت ويبولتين نال شده استفاده كنيد ممكن است نمايندگي ايران آن متوجه شود و يا شخصي به سايت سازنده گزارش دهد.

البته اگر هاست شما وارز باشد مشكلي نخواهد بود!

لینک به ارسال

من الا از کامپوننت swmeno pro می خوام استفاده کنم و ماژول dtree همون کاری انجام میده که این انجام میده (درختیش) هیچ فرقی هم فرقی هم ندارن از نظر ظاهر

حالا این dtree هر کار می کنم کار نمی کنه نمیدونم چرا :D حالا مجبورم از این pro استفاده کنم

حالا اگه کسی گزارش نده امکانش هست نفهمن ؟

سرچ که فکر نکنم فلا بفهمن

لینک به ارسال

یه راه دیگه هم برای اینکه بفهمن داری از افزونه ی تجاری استفاده می کنی اینکه کدهایی رو در افزونه ها قرار می دهند که به صورت اتو ماتیک گزارش می دهند

لینک به ارسال

حالا می شه که اون کدها را پیدا کرد یا خودمان توی کدها دنبالش بگردیم ... اسم یا کد خاصی نداره تا خودمان بفهمیم و حذفش کنیم

لینک به ارسال

حالا می شه که اون کدها را پیدا کرد یا خودمان توی کدها دنبالش بگردیم ... اسم یا کد خاصی نداره تا خودمان بفهمیم و حذفش کنیم

با سلام

دوست عزیز بیشتر مواقع این کدها رو به صورت رمزگذاری شده انجام میدهند که باید کدنویسی اون زبان آشنایی داشته باشید.

موفق باشید

لینک به ارسال

این رو بگم که تو این دنیا(بخصوص ایران) هیچ چیزی ممکن نیست.اما...

اگه اون طرفی که این افزونه رو درست میکه و اون کد مخصوص رو درونش قرار میده مطمئنا این کار رو جوری انجام نمیده که من نوعی بتونم اون رو یردارم. به هر حال ای دوستان اینجا جای بحث های کرک کردن و... نیست:exclamation::exclamation: رعایت کنید:dodgy:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...