mysky 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام دوستان من می خوام برای سایتم قبل از ورود به سایت یک صفحه درست کنم که به کاربران خوشامدگویی بگم. کسی از دوستان اگر کد آماده داشته باشه خیلی ممنون میشم کارم گیره؟ افزونه های popup همشون توی سایت جوملا جهانی تجاری هستند. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در تیر 93 اگه قبل از ورود به سایت می خوای که فایل index.html اگر هم بعد از لاگ این کردن کاربر هست که براحتی یک صفحه درست می کنی و تنظیم می کنی کاربر بعد از ورود به اون صفحه خوشآمدگویی هدایت بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 دوست عزیز من همین فایل index.html رو نمی دونم چه جوری باید درست کنم. همه جا گفتن فایل index، اگر شما کدی آماده دارین می تونین برام بزارین. الان وقتم کمه نمی تونم برم خودم یاد بگیرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majids 1 ارسال شده در تیر 93 میخوایی به صورت پنجره باز بشه؟ یا تو یه قسمت باشه؟ . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 من نمی دونم مراحلش به چه صورته اگر بشه مثل این سایت من یک صفحه با متن و تصویری که می خوام با فتوشاپ درست کنم و یک دکمه ورود به سایت بزارم. یا اگر این زمان بر هست و نمیشه، یک چیزی باشه که وقتی آدرس سایت زده میشه به نمایش در بیاد و متن توش باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majids 1 ارسال شده در تیر 93 این سایت از زیر دامین یا ساب دامین استفاده میکنه. به صورت بخوایی باشه باید سایتت رو ببری تو ساب دامین. بصورت پاپ آپ هم دوستان تو اون تاپیکتون تو انجمن همسایه یه پست ارسال کردن. چک کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 به صورت index نمیشه یه چی ساده که فقط بشه متن نوشت درست کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در مرداد 93 اگر خیلی ساده می خوای: <html> <head><title>Welcome</title></head> <body> <br><br><br><br><br><br> <center> به وب سایت ما خوش آمدید <a href="index.php"> برای ورود کلیک کنید </a> </center> </body> </html> متن داخل را می توانی براحتی تغییر دهی این فایل را با اسم index.html ذخیره کن و در مسیر اصلی وب سایت آپلود کن. بعد هم Ctrl+F5 موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر