حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 با سلام در مورد افزایش سرعت سایت یکم سرچ کردم تو گوگل چندتا کامپوننت پیدا کرد اینجا هم افزایش سرعت جوملا به صورت خطی پیدا شد می خواست ببینم این افزونه ها سرعت چقدر تاثیر داره ؟ بهترین افزونه در این رابطه اسمش چیه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 مقياس دقيقي براي مقدار تاثير وجود نداره چون سرعت لود به كل محتواي سايت از قالب و افزونه ها گرفته تا روش كدنويسي قالب و تصاوير استفاده شده و..... بستگي داره ولي موثر هستند. اگر ميخواهيد سرعت لود سايت خوب باشه همه موارد رو رعايت كنيد. البته كلا جوملا از اسكريپت هاي ديگر مانند وردپرس كمي سنگين تر است و اين هم به خاطر امكانات ان است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 خوب این که نوشته سرعت لود سایت این لینک ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/content-networking یکی گفت CDN خوبه حالا نظر شما چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام سرعت لود سایت به پارامترهای خیلی زیادی مربوطه که مهمترینشون سرور است. CDN هم Content Delivery Network است که از سوی آمازون ارایه شده که برای استفاده از اون باید یک اکانت amazon s3 ثبت کنید و... یه رویه طولانی داره که من پیشنهاد میکنم که رو پارامترهای دیگر سرعت بیشتر کار کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر