moein170 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام . من جوملا 2.5رو از سایت جومینا دانلود کردم اما در صفحات مطلب آن ارور زیر را نشان میدهد. مجددا نصب کردم اما فایده ای نداشت Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context inE:\WEBsite\xampp\htdocs\joomlaweb\templates\yoo_master\warp\systems\joomla\layouts\com_content\article\default.phpon line 13Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in E:\WEBsite\xampp\htdocs\joomlaweb\includes\application.php on line 536 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر فکر میکنم شما در وب سرور پلاگین display error را فعال گذاشته اید این را غیرفعال کنید شاید مشکل حل شود موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein170 0 ارسال شده در تیر 93 ممنون . چطور میتونم این پلاگین رو غیرفعال کنم؟؟؟ (من از محیط لوکال استفاده میکنم) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر از چه نرم افزاری استفاده می کنید ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein170 0 ارسال شده در تیر 93 از xamp حتی گزینهdisplay errors رو درphp.ini ب صورت دستی ک رویonبود off کردم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 95 سلام آقا من هم امروز با این مشکل مواجه شدم... راه حل چیه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, farokh110 گفت: سلام آقا من هم امروز با این مشکل مواجه شدم... راه حل چیه؟ درود لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خودداری کنید چون نتیجه ای در بر نخواهد داشت. یاحق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر