امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام من از افزونه tor tag استفاده می کنم برای برچسب زدن روی مطالبم یک مشکلی که باهاش دارم وقتی روی لینک تگ های که درست کردم کلید می کنم این طور نمایش داده می شه سئو جوملا هم فعاله http://www.mysite.com/component/tortags/tag/AC_C_Cond.html?Itemid=704 میخواهم بعد از بهینه شدن این طوری نمایش داده بشه http://www.mysite.com/tag/AC_C_Cond.html دوستان مشکل فوق را با این افزونه داشتن 1 واکنش ها : khani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام نسخه ای که من استفاده می کنم نسخه 2.5.0 است این نسخه تو دموش ادرس هاش بهینه است چه طور است تو سایت من ادرس هاش بهینه نیست ایا باید تو تنظیمات این کامپونت جای تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما از افزونه سئو استفاده کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر مثلا acesef 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 مرسی از کامپونت com_sh404sef اون مشکلم برطرف شد ولی الان کلیه لینک های سایتم غیر فعال شده فرض کنید قبلا ادرسی داشتم با این ادرس http://mysite.ir/learning/mict.html الان منوش است ولی وقتی روی لینک اون منو یا مطلب کلید می کنم بر می گرده صفحه اول سایت یعنی عملا به مطالب سایتم دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بنده عرض کردم ACESEF استفاده کنید نه چیزهای دیگه شما ACESEF استفاده کن مشکلت حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام من افزونه ACESEFنصب کردم فعالش کردم و گزینه های سئو جوملا نصب کردم ولی هیچ اتفاقی روی تگ هام نیفتاد الان وقتی ادرس تگ می بینم مثل روزی است که از کامپونت ACESEF استفاده نکره بودم ایا باید تو تنظیمات ACESEF تغیراتی به وجود بیارم تا لینک ادرس های tor tag بهینه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما توی کامپوننت باید تنظیم کنید که چگونه لینک ها بهینه گردد 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام من دقیقا باید کجاشو تنظیم کنم من عکسی از تنظیماتم قرار می دم حالا شما راهنمایی کنید باید دقیقا تو کدام قسمت تنظیماتمو انجام بدم تا ادرسهای لینک تور تگ بهینه بشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان نظری ندارن مشکل کار من کجاست چی کار باید بکنم کامپونت تو ACESEF که لینک تگ های tor tag بهینه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما راستش چون با افزونه های اضافی سئو زیاد کار نمی کنم نمیدونم این کار ضرری داشته باشه یا نه اما همون sh404sef یا acesef خودشون کلمات کلیدی مجزا دارند و شما نیازی به استفاده از کامپوننت کلمات کلیدی یا نقشه سایت یا ... ندارید تور تگ را حذف کنید و از metadata و tags خود این کامپوننت استفاده کنید البته فکر کنم در نسخه های تجاری فعال باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 93 سلام همین طور که می بینید در تصاویر در قسمت shef url یک مطلب انتخاب کردم و ادرس بهینه شده وارد کردم ولی وقتی روی لیک اون مطلب کلثد می کنم باز ادرسی نمایش می ده که بهینه نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یکمی دقت کنید سمت چپ دومین ستون نوشته شده پروژه های.html بهینه شده با این حال ادرس سایت تان را قرار بدید htaccess را تغییر نام دادید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر