رفتن به مطلب
sattarjoo

مشکل با اسلایدر Slideshow CK

پست های پیشنهاد شده

با سلام و خسته نباشید

من یه مشکلی با این اسلایدر پیدا کردم میخواهم عکس بگذارم باز نمی کند مثلا آدرس عکس

www.mydomain.ir/images/1.jpg

هست ولی اینطوری آدرس خودش می گذارد:

www.mydomain.ir/administrator/images/1.jpg

باید چکارش کنم

ممنون میشوم کمکم کنید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ! آیا قبلا با این ماژول کارکردید ؟ و اینکه عکسهای دیفالتی که در خود ماژول وجود دارد بخوبی اسلاید میشوند ؟

کارکردن با این افزونه خیلی ساده است !  از قسمت مدیریت اسلایها یا manage slide میتوانید عکس را آپلود کنید .

اگر مشکل شما حل نشد یک بار ماژول را از قسمت افزونه ها - مدیریت افزونه ها - مدیریت -  (دنبال   Slideshow CK  بگردید ) و حذفش کنید  

ویک ورژن جدیدتر اگر وجود داره اون را نصب کنید ! اگر هم نبود دباره همان قبلی رو تست کنید .

لینک به ارسال

سلام ! آیا قبلا با این ماژول کارکردید ؟ و اینکه عکسهای دیفالتی که در خود ماژول وجود دارد بخوبی اسلاید میشوند ؟

کارکردن با این افزونه خیلی ساده است !  از قسمت مدیریت اسلایها یا manage slide میتوانید عکس را آپلود کنید .

اگر مشکل شما حل نشد یک بار ماژول را از قسمت افزونه ها - مدیریت افزونه ها - مدیریت -  (دنبال   Slideshow CK  بگردید ) و حذفش کنید  

ویک ورژن جدیدتر اگر وجود داره اون را نصب کنید ! اگر هم نبود دباره همان قبلی رو تست کنید .

سلام

من قبلا با این ماژول کار نکردم، بله عکس های خودش را نشان می دهد من اسلاید جدید می زنم و روی انتخاب تصویر کلیک می کنم و تصویرم را انتخاب می کنم نشان نمی دهد.

من افزونه را پاک کردم ودر دوباره یکی دیگه گرفتم این انگلیسی بود باز هم همون مشکل را دارم من نسخه قبلی را از این آدرس گرفتم

http://forum.joomina.ir/topic/11709-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-slideshow-ck-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/

ممنون میشم کمکم کنید

لینک به ارسال

سلام ،

این روش را تست کنید شاید اسلاید شو با قالب شما مشکل داشته باشد ،

به جایی که جوملاتون نصب هست برودید

اگر در لوکالید به این آدرس C:\wamp\www\modules\mod_slideshowck  یک فابل به نام helper.Php وجود دارد ، بازش کنید ، اگر ادیتور داشته باشید میتونید در خط  14 -  JModelLegacy  را به JModel تغییر دهید !   اگر هم ادیتور ندارید با نت پد JModelLegacy را سرچ کنید و به JModel تغییرش بدید ، انشاالله که درست خواهد شد !  دقت داشته باشید که نسخه سازگار با جوملاتون رو نصب کره باشید .

لینک به ارسال

سلام ،

این روش را تست کنید شاید اسلاید شو با قالب شما مشکل داشته باشد ،

به جایی که جوملاتون نصب هست برودید

اگر در لوکالید به این آدرس C:\wamp\www\modules\mod_slideshowck  یک فابل به نام helper.Php وجود دارد ، بازش کنید ، اگر ادیتور داشته باشید میتونید در خط  14 -  JModelLegacy  را به JModel تغییر دهید !   اگر هم ادیتور ندارید با نت پد JModelLegacy را سرچ کنید و به JModel تغییرش بدید ، انشاالله که درست خواهد شد !  دقت داشته باشید که نسخه سازگار با جوملاتون رو نصب کره باشید .

با سلام

آقا درست شد دست شما درد نکنه

لینک به ارسال

با سلام

شرمنده باز مزاحم شدم آقا در لوکال هاست مشکل حل شد وقتی در هاستم این مشکل را انجام می دهم اصلا فرقی نکرده، از ظهر چند بار نصب کردم و پاک کردم

خستم کرد به خدا بازم ببخشید

لینک به ارسال

سلام !

تک تک تست کنید ! اول روش های مربوط به تنظیمات جوملا

در تنظیمات کلی جوملا -سرور- گزارش خطا - را روی هیچ قرار دهید ! 

در تنظیمات seo آدرس های بهینه برای موتور های جستجو را هم روی خیر قرار دهید !

اگر درست نشد !

اطلاعات سایتتان و دیتابیس را چگونه به هاست انتقال میدهید ؟

شاید مشکل از دیتابیس باشه و داره همون تنظیمات قبلی رو میخونه ! تیبل های جدید رو وارد دیتابیس هاستتون بکنید !

کنترل پنل هاستتان و قالب سایتتان هم بفرمایید که چیست ؟

اگر ویندوز است ASP.net را روی 4.0 بزارید

احتمال خیلی زیاد از دیتا بیس میتونه باشه !

نهایتا درست نشد ! از یک اسلاید شو دیگر استفاده کنید . تا راه حل برای شما پیدا بشه

لینک به ارسال

سلام !

تک تک تست کنید ! اول روش های مربوط به تنظیمات جوملا

در تنظیمات کلی جوملا -سرور- گزارش خطا - را روی هیچ قرار دهید ! 

در تنظیمات seo آدرس های بهینه برای موتور های جستجو را هم روی خیر قرار دهید !

اگر درست نشد !

اطلاعات سایتتان و دیتابیس را چگونه به هاست انتقال میدهید ؟

شاید مشکل از دیتابیس باشه و داره همون تنظیمات قبلی رو میخونه ! تیبل های جدید رو وارد دیتابیس هاستتون بکنید !

کنترل پنل هاستتان و قالب سایتتان هم بفرمایید که چیست ؟

اگر ویندوز است ASP.net را روی 4.0 بزارید

احتمال خیلی زیاد از دیتا بیس میتونه باشه !

نهایتا درست نشد ! از یک اسلاید شو دیگر استفاده کنید . تا راه حل برای شما پیدا بشه

با سلام و خسته نباشید

آقا دست شما درد نکنه واقعا نمیدونم چجوری از شما تشکر کنم انشالله بشه جبران کنم

من یه اسلایدر فعال در سایتم داشتم و از همون پوشه عکس هایم را انتخاب می کردم که با غیرفعال کردن اون مشکلم رفع شد ولی همان طور که فرمودین باید به JModel تبدیل بشه

با تشکر از شما دوست عزیز 

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...