mohsen158 0 ارسال شده در تیر 93 سلام من یک قالب برای سایتم گذاشتم وقتی صفحه رو کوچک می کنم کل قالب بهم می ریزد. چیکار کنم؟ ممنون سایت : kholaseketab.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز سایت غیرفعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز سایت غیرفعال است فعال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در تیر 93 الانم که فعاله قالبش به خوبی بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در تیر 93 الانم که فعاله قالبش به خوبی بالا میاد صفحه مرور گر خود را کوچک کنید .میبینید که موقعیت ماژول ها کلا بهم میریزد اصلا طوری می شود که اسکرول افقی نداشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در تیر 93 کسی نمی دونه چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر قالب شما مشکلی نداشت تمامی بخش سایت به صورت ثابت پهنا و ارتقاع تعریف شده است با کوچک و بزرگ شدن قالب هم مشکلی در پوزیشن های تعریف شده به وجود نیامد خوب طبیعتا وقتی قالب به اندازه مانیتور صفحه نمایش شما بشود اسکرول افقی صفحه به طور کامل حذف می گردد اگر باز مشکلی دارید اسکرین شات بگیرید و در تاپیک قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من فکر کردم فقط تو کامیوتر من اینجوری هست ولی به اسکرین شات ها را نگاه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من فکر کردم فقط تو کامیوتر من اینجوری هست ولی به اسکرین شات ها را نگاه کنید حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر