mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام من کامپوننت درگاه بانک ملت را برای جومشاپینگ نصب کردم اما وقتی می خواهم وارد آن شود پیغام می دهد که صفحه مورد نظر یافت نشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 93 سلام فکرکنم پلاگین بانک ملت منظورت است کجارفتی درقسمت کامپننت ها اگه رفتی اینگونس باید داخل جوم بری تنظیمات ودرقسمت پرداخت ها واردش بشی وتنظیمات پایانه وپذیرنده خودت رااعمال کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 سلام فکرکنم پلاگین بانک ملت منظورت است کجارفتی درقسمت کامپننت ها اگه رفتی اینگونس باید داخل جوم بری تنظیمات ودرقسمت پرداخت ها واردش بشی وتنظیمات پایانه وپذیرنده خودت رااعمال کنی با سلام من کامپوننت پرداخت بانک ملت برای جومشاپینگ را نصب کردم و وقتی از لیست کامپوننت ها آن را باز می کنم با پیغام خطا مواجه می شوم من روی لوکال هستم آیا دلیل از این مورد می تواند باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 93 سلام اگه برای جوم درسته مشکلی نداره وبایدبه مسیری که گفتم بری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر