computer_prospect 34 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همه دوستان : پیشاپیش سال نو همه شما مبارک . آقا من پلاگین رایگان MP3 Browser رو استفاده کردم و وقتی Title موزیکی رو به فارسی می نویسم در سایت اولین موزیک رو درست نشون می ده اما بعدی ها رو ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ نشون می ده . انگار با فارسی مشکل داره . راهنمایی شما دوستان چیه ؟ چیکار کنم ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود عید شما هم مبارک بله خوب مشکل داره . باید کد ها تغییر کنن . ارزش تغییر کد را نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در اسفند 89 ارزش تغییر کد را نداره سلام امیر جان : آقا من به این پلاگین نیاز دارم چون تنها با این پلاگین هست که می تونم یک لیست کامل موزیک به همراه نام و مشخصات آن موزیک و دانلود آن تهیه کنم . پلاگین دیگری رو مورد پسندم قرار نگرفته . چیکار کنم امیر جان ؟ لطفا راهنماییم کنید چون من برای سال نو می خوام سایت بیاد بالا و وقت زیادی ندارم . پیشاپیش سپاسگزارم . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ امیر جان من این پلاگین رو پاک کردم یک دور دیگه نصب کردم اما بازم همونجوری هست . چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam-jomla 0 ارسال شده در خرداد 90 این پلاگین mp3 browser چرا بر روی ie کار نمیکند و آهنگ را نمیخواند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر