motv 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام.من از قالب سینا استفاده میکنم اما نتوانستم موارد زیر رو تغییر بدم : در تصویر بالا میخوام قسمت شماره ی 1 رو ویرایش کنم و قسمت 2 رو حذف و یا ویرایش کنمو در تصویر زیر چطور میشه کپی رایت رو تقییر بدم.(هردو را) ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز شما چند تا راه دارید با استفاده از فایربگ موقیعیت موردنظر پیدا کنید و جایی که کد ار آنجافراخوانی میشه پیداکنید وتغییرش بدین دومی راه این با استفاده از وب دولوپر فایرفاکس با دستورات css اون قسمت پنهان کنید اگر که نتونستید تو پیام خصوصی آدرس admin سایتون بدین براتون تغییر بدم 1 واکنش ها : motv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز اگه روی هاست دارینش لینک بدین وگرنه لینک دانلود قالب رو بذارید تا نصب بشه و توضیحاتش داده بشه حق یارتان 1 واکنش ها : motv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 93 با سلام رای مورد شماره یک به \وشه images رفته و فایل logo.png رو ویرایش کن برای مشکل دوم هم تا اونجا که من متوجه شدم از اسلایدشو استفاده شده که باید اسلایدشو رو وارایش و موارد اضافه رو حذف کنی 1 واکنش ها : motv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر