alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 من جهت ایجاد صفحات اختصاصی 404، طبق آموزش، مطلب و منوی مربوطه را ساختم و گزینه مربوط به رباط ها را هم تنظیم کردم. من اکنون 2 مشکل دارمبرای مخفی بودن منوی ایجادی، باید آن منو را در هیچ موقعیتی از قالب در بخش مدیریت ماژولها قرار ندهم؟در قسمت صفحه خطا در قالب یا فایل error.php ، من کد زیر را تهیه کرده که در این کد، لینک منوی 404 هم تعبیه شده است. اکنون از کجا بفهمم که من کار را درست انجام داده ام؟<?php defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access'); if ($this->error->getCode() == 404) { header('Location: /index.php?option=com_content&view=article&id=1149'); exit; }سایت من: http://www.negarstan.com/با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما برای منو مخفی یک منوی ارشد دیگری بسازید و زیر منوی اختصاص داده شده را زیر مجموعه آن کنید وقتی با هیچ ماژولی زیر منوهای ان منو را نمایش ندهید خب نمایش داده نمی شود و مخفی است تست کنید اگر درست کار کرد پس شما کار درست را انجام داده اید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر