alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 با سلامبنده هرچی ترتیب مطالب ویژه صفحه اول سایت رو میچینم که جدیدترینها اول باشه باز هم ترتیب نمایشش درست نمیشه دقیقا این مشکل بعد از بازگردانی بک آپ بوجود آمده است.لطفا ماژول جدیدترین مطالب را ببینید و بعد مطالب صفحه اصلیhttp://www.negarstan.com/تنظیمات منوی صفحه اصلیترتیب مجموعه ها: بدون مرتب سازیترتیب مقالات: آخرین ها در ابتدااستفاده از تاریخ جهت مرتب سازی: ایجاد شدهلازم به ذکر است که مطالب جدید من در حال حاضر، مطالب قبلی هستند که پس از ویرایش، تاریخ ایجاد و تاریخ انتشار آنرا بروز میکنم که قاعدتا مطلب جدید محسوب میگردد.لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما ترتیب مقالات را روی ترتیب مقالات ویژه تنظیم کنید و مجدد تست کنید ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 دوست خوبم همه این کارها را انجام داده ام دوستان لطفا این مشکل را سطح پایین تلقی نکنید چون واقعا مشکل بزرگ و لاینحلی است. لطفا کمک خود را دریغ نفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما چشم این مشکل رو سطح پایین تلقی نمی کنیم/ در صورت لزوم یک دسترسی به بنده بدهید برسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 93 با سلامبعد از کلی امتحان به این راه حل رسیدم که فکر میکنم از بقیه بهتره:تنظیمات منوی صفحه اصلیترتیب مجموعه ها: بدون مرتب سازیترتیب مقالات: ترتیب مقالات ویژهاستفاده از تاریخ جهت مرتب سازی: ایجاد شدهبا این تنظیمات اگر من هر مطلبی را از حالت ویژه خارج کنم و دوباره آنرا ویژه کنم بلافاصله آن مطلب به ابتدای صفحه اصلی می آید و جالب است که در صورتی که مطلب را از منتشرشده خارج نکنید و صرفا آن مطلب را در حالتیکه ویژه شده است دوباره ویژه سازی نمایید تغییری بوجود نمی آید و حتما باید از ویژه خارج و دوباره ویژه شود که در این حالت چند مشکل وجود دارد:1. راهی وجود دارد که بصورت دسته جمعی مطالب را از حالت ویژه خارج کنیم؟2. در وضعیت های خروج از حالت ویژه و ویژه سازی مجدد مطلب، زمان زیادی طول می کشد که این پروسه انجام شود که خود من در این حالت ها به هاست خود تیکت زده ام و از کندی هاست شکایت کرده ام در حالیکه در بقیه موارد و حتی ذخیره مجدد مطالب بدون دستکاری در وضعیت ویژه، سرعت خوبی دارم. حالا آیا این کندی وحشتناک در ذخیره مطالبی که وضعیت ویژه آن تغییر میکند، عادی است یا مشکل از سایت یا هاست من است؟3. سومین اشکال که شاید خیلی هم اهمیت نداشته باشد، اختلاف مطالب جدید موجود در صفحه اصلی سایت با ماژول جدیدترین مطالب است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر