ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 سلام کی تو رو از جومینا دانلود و نصب کردم و تنظیماتش هم بدرستی انجام داد (طبق تنظیماتی که برای یک سایت دیکه انجام داده بودم و مشکلی هم نداشت در سایت) اما متسفانه زمانی که مطلی منتشر مینکنم در سایت نمایش داده نمیشه تمام تنظیمات هم بدرستی انجام شده امکان داره از قالب یا Css باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما نوع منو شما برای کی2 چیست ؟ تنظیمات منو را برسی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 سلام لیست مجموعه و مجموعه مورد نظر را از لیست مجموعه ها انتخاب میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما منوی های دیگری هم تست کنید ببینید همین مشکل پا برجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 سلام مشکل از قالب بود به منو ها مربوط نمیشد باید با قالب و css تنظیم میشد http://taranommusic.com/index.php/2014-04-23-11-27-26/2014-05-01-06-36-46 مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما البته بگم احتمال قوی باید به خاطر پوشه html درون قالب تان بوده باشه یعنی overwrite شده. چون قالب عوض شد مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 قالب عوض نشده دو ماه سایت ایجاد شده و طراحیش در حال تکمیله و قالب از اپتدا همین بود فقط باید css تنظیم میشد تا کیتو بدون مشکل نمایش داده بشه مرسی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر