sattarjoo 5 ارسال شده در تیر 93 با سلام و خسته نباشید من از افزونه all videos استفاده می کنم من میخوام هاست دانلود بگیرم میخواهم پوشه فیلم هایم را به اون هاست انتقال بدم ولی کل جوملا در یه هاست دیگه باشه آیا باز هم میتونم فیلم هایم را در سایت نشون بدم؟ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما این لینک را مشاهده کنید یه مقدار که اسکرول را پایین بیاورید یک جدول وجود دارد که دقیقا نوشته باید چیکار کنید 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در تیر 93 با سلام با تشکر از اینکه جواب منو دادین طبق جدول یعنی من باید آدرس استم رو بدم مثل این؟ {flvremote}http://dl.mydomain.com/media/diabet.flv{/flvremote} شرمنده آخرین سوالم آیا میشه زیر همین ویدیو کد هم بزارم تا بیننده های دیگه بتوانند در سایت خودشان بگذارند؟ کدشو از کجا بردارم و چجوری یه باکس درست کنم و اون کد رو بگذارم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر بینند بخواهد کد را بگیرید مشکلی نیست می تواند بگیرد اما دیگر خبری از سایت شما نخواهد بود باید کد embed سایت مبدا را بگیرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در تیر 93 با سلام بله مثلا خواست کد را برادارد و در وبلاگ یا سایتش بگذارد باید چطوری کد embed را چطوری درست کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما شما نمی توانید درست کنید مگر در هاست خود اپلود کنید از سایتی که ویدیو را برای همه قرار داده است باید دریافت کنید البته اگر داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما شما نمی توانید درست کنید مگر در هاست خود اپلود کنید از سایتی که ویدیو را برای همه قرار داده است باید دریافت کنید البته اگر داشته باشد با سلام شرمنده من خیلی سوال کردم من در هاست خودم آپلود می کنم در قسمت menu یه جا نوشته embed فکر کنم اون را باید قرار بدم? راستی میشه عکس پشت زمینه اش قرار داد قبل از اینکه play کنند؟ ویرایش شده تیر 93 توسط sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خواهش میکنم سوال اول : بله قرار بدید ببنیم درست میشه یا نه سوال دوم : متوجه نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خواهش میکنم سوال اول : بله قرار بدید ببنیم درست میشه یا نه سوال دوم : متوجه نشدم! با سلام من کد را برداشتم در وبلاگ قرار دادم نشان داد همون کد بود ممنونم سوال دومم یعنی میخوام مثل عکس زیر قبل از اینکه فیلم را play کنند عکس باشه: http://upload7.ir/viewer.php?file=27639921127357661193.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر