mfjoomina 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام من از جوملا 1.5 استفاده می کنم و همچنین کامپوننت انجمن کیوننا 1.5.23 رو هم تو سایت استفاده می کنم اما امروز انجمن بالا نمیاد و فقط یه جدول نشون میده لطفا راهنمایی بفرمایید. 1 واکنش ها : atar93 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atar93 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من مبتدی هستم کامپوننت کیونا رو نصب کردم ام وقتی تو قسمت مدیریتش میشم این پیغام میاد Fatal error: Class 'KunenaForum' not found in /home3/sterair/public_html/test/administrator/components/com_kunena/install/model.php on line 1346 یه سوال دیگه کد jdos که باید برای این کامپوننت وارد کنم چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من مبتدی هستم کامپوننت کیونا رو نصب کردم ام وقتی تو قسمت مدیریتش میشم این پیغام میاد Fatal error: Class 'KunenaForum' not found in /home3/sterair/public_html/test/administrator/components/com_kunena/install/model.php on line 1346 یه سوال دیگه کد jdos که باید برای این کامپوننت وارد کنم چیه؟ به انجمن جومينا خوش آمديد لطفا در تاپيك جديد سوال خود را بپرسيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر